Balıkesir seferi başladı

Balıkesir seferi başladı

Ligin 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıkmlarını tamamamlayan Anadolu Selçukluspor, bugün Balıkesir'e gidiyor. Temsilcimizin tek hedefi evine başarılı bir sonuçla dönme

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor,  önümüzdeki yarın deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Bugün sabah saatlerinde yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılarda Balıkesir yolculuğu başlıyor.Karayolu ile Futbol şube Sorumlu Mehmet Soylu'nun kafile başkanlığında Balıkesir'e hareket edecek olan yeşil-beyazlılar, Asya Pamukçu Termal Otel'de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evine galibiyetle dönmek.

Yeni Malatyaspor ile sahasında 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlılarda Balıkesir maçı öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Sezon öncesi  Bölgesel Lig temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçında sakatlanan ve Yeni Malatyaspor maçında forma şansı bulamayan Rıdvan Sağlam'ın durumu düzeldi ve takımla birlikte çalışmalarını tamamladı. Takıma yeni transfer olan ve antrenman eksiği nedeni ile Yeni Malatyaspor maçında yerini alamayan futbolcular Ali Kafadar ve Semih Türe ise hazır duruma geldiler. Balıkesir kafilesine dahil olan bu futbolcular, teknik adam Salih Eken'in şans veremesi halinde ligin ikinci maçında yerlerini alabilecek.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, Balıkesir'den evlerine puan Ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi. Genç futbolcuların Yeni Malatya karşısında verdikleri mücadeleci görüntülerinin kendilerini sevindirdiğini ifade eden Eken; “Balıkesir ligin oturmuş takımlarından başarılı bir ekip. Bunu geçtiğimiz yıllarda ortaya koydukları mücadelelerle gösterdiler. Biz ise yeni bir araya gelmiş ve başarıya aç bir takımız. Balıkesir deplasmanına puan ya da puanlar için gideceğiz. Her geçen hafta kalitemizin üzerine çok şeyler katarak yolumuza devam edeceğiz. İnşallah Balıkesir'den isteğimiz oyun ve skorla döneriz” diye konuştu.

2. HAFTA HAKEMLERI AÇIKLANDI

Spor Toto 2. Lig'de 2. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşmayı Ali Zağlı yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig'de haftanın maçlarında görevli hakemler şunlar: Beyaz Grup Yarın: Alanyaspor-Ofspor: Erbay Aldemir Gaziosmanpaşaspor-Körfez Futbol Kulübü: Murat Orhan Yeni Malatyaspor-Eyüpspor: Ekrem Gerginci Balıkesirspor-Anadolu Selçukluspor: Ali Zağlı Denizli Belediyespor-Bayrampaşaspor: Ömer Faruk Ocak Kızılcahamamspor-Kırklarelispor: Emre Duz Tokatspor-Çamlıdere Şekerspor: Emre Kosif Altay-İnegölspor: Onur Karabaş Yarın: 16 Eylül Pazar: İstanbul Güngörenspor-Bandırmaspor: İlkay Aydın Tarsus İdmanyurdu-Sarıyer: Emre Yıldırım Polatlı BUGSAŞ Spor-Giresunspor: Sinan Cem İyihuylu Ünyespor-Sakaryaspor: Sarperbarış Saka Çankırıspor-Kahramanmaraşspor: Bülent Birincioğlu Turgutluspor-Nazilli Belediyespor: Volkan Alabaş Fethiyespor-Hatayspor: Alper Ulusoy17 Eylül Pazartesi:Tepecikspor-Pendikspor: Serhad Ürkmez.

2.HAFTA HEYECANI YARIN BAŞLIYOR

Spor Toto 2. Lig'e 2. hafta maçlarıyla devam edilecek. 2. Lig'de haftanın maç programı şöyle: Beyaz Grup: Yarın: 15.30 Alanyaspor-Ofspor (Alanya Oba) 16.00 Gaziosmanpaşaspor-Körfez Futbol Kulübü (İstanbul Gaziosmanpaşa) 16.00 Yeni Malatyaspor-Eyüpspor (Malatya İnönü) 16.00 Balıkesirspor-Anadolu Selçukluspor (Balıkesir Atatürk) 16.00 Denizli Belediyespor-Bayrampaşaspor (Doğan Seyfi Atlı) 16.00 Kızılcahamamspor-Kırklarelispor (Kızılcahamam İlçe) 16.00 Tokatspor-Çamlıdere Şekerspor (Tokat Gaziosmanpaşa) 16.00 Altay-İnegölspor (Alsancak) Kırmızı Grup Yarın: 16.00 İstanbul Güngörenspor-Bandırmaspor (Mimar Yahya Baş) 16.00 Tarsus İdmanyurdu-Sarıyer (Tarsus Burhanettin Kocamaz) 16.00 Polatlı BUGSAŞ Spor-Giresunspor (Yenikent ASAŞ) 16.00 Ünyespor-Sakaryaspor (Ünye İlçe) 16.00 Çankırıspor-Kahramanmaraşspor (Çankırı Atatürk) 16.00 Turgutluspor-Nazilli Belediyespor (Turgutlu 7 Eylül) 19.00 Fethiyespor-Hatayspor (Fethiye İlçe) 17 Eylül Pazartesi: 16.00 Tepecikspor-Pendikspor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.