BALda Konya derbisi

BALda Konya derbisi

BAL Ligi 6. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Sarayönü Belediyespor ile Konya Gençlerbirliği, Sarayönünde karşı karşıya geliyor.

Futbol Deplasmanlı Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor ile tek merkez temsilcisi Konya Gençlerbirliği, bugün Sarayönü’nde karşı karşıya gelecek. Sezonun ikinci yarısında büyük form düşüklüğü gösteren ev sahibi yeşil-siyahlılar galip gelerek şanssızlığını kırmak isterken, son haftaların formda takımı Konya Gençlerbirliği ise ikinci kez galibiyetle tanışmak istiyor. Sarayönü Belediyespor antrenörü Niyazi Kart, “Üzerimizde inanılmaz bir şanssızlık var. Öne geçtiğimiz maçlarda da, geriden geldiğimiz maçlarda da karşımıza beraberlik çıkıyor. Konya Gençlerbirliği’ni yenerek bu şanssızlığa son vermek istiyoruz. Umarım fair play çerçevesinde centilmence bir maç olur” derken, Konya Gençlerbirliği’nin genç antrenörü İbrahim Özalp, “Son haftalarda iyi futbol oynuyoruz ve iyi sonuçlar alıyoruz. Ancak ligin bitmesine sayılı haftalar kaldı ve çok fazla kurtulma şansımız yok. Biz sahaya çıkıp futbolumuzu oynayacak, her maçımızdan galip ayrılmak için çaba sarf edeceğiz. Sarayönü Belediyespor dost ve kardeş takımımız. Bu ayrı konu ama, onlara karşı da kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Saat 14.00’te Sarayönü İlçe Stadında başlayacak olan Sarayönü Belediyespor-Konya Gençlerbirliği maçını Kocaeli ili Bölgesel hakemlerinden Selim Akman yönetirken, yardımcılıklarını Mutlu Murat Çetin ve Abdulsamet Çetin yapacak.
ÇATALHÖYÜK ÇUMRA LİDERİ AĞIRLIYOR
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimizden Çatalhöyük Çumra Belediyespor, bugün sahasında lider Manavgat Evrensekispor ile karşı karşıya geliyor. Son haftalarda aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratmayı sürdüren yeşil-kırmızılılar, lideri devirip hem moral bulmak hem de sıkıntılı günleri atlatmak istiyor. Çatalhöyük Çumra Belediyespor antrenörü Mümin Duru en iyi kadronun kendilerinde olduğunu yineleyerek, “Bu ligin en iyi kadrosuna sahibiz, lakin benim de anlayamadığım şekilde kötü sonuçlar alıyoruz. Biz bu değiliz, hafta boyunca oyuncularımla nerelerde hata yaptığımız konusunda istişarelerde bulunduk. Eksiklerimizi giderip, yeniden bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Evrenseki grubumuzun lideri olsa da, bu önemli değil. Bizim rakibimizi yenecek güç ve kapasitemiz var. Daha önce de lider takımları dize getirdik, Evrenseki’yi neden getirmeyelim. Taraftarımızın desteğiyle rakibimizi yenerek, evine eli boş göndereceğiz. Takım olarak buna kenetlendik. İnşallah kazanacağız” dedi.
Çatalhöyük Çumra Belediyespor-Manavgat Evrensekispor maçı saat 14.00’te Çumra İlçe Stadında başlayacak. Maçı İzmir Bölgesel hakemlerinden Volkan Yanç yönetirken, yardımcılıklarını Ömer Çabuk ve Ayhan Çalışkan yapacak. Temsilcimizde eksik oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.