BAL’da kesat hafta

BAL’da kesat hafta

BAL’da mücadele eden temsilcilerimiz Konya gençlerbirliği ve Sarayönü Belediyespor haftayı bir puanla kapatırken Çumra ekibi ise yine sahadan eli boş döndü

GENÇLER BİR PUANA RAZI OLDU : 1-1
Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. grupta mücadele eden Konya Gençlerbirliği sahasında oynadığı karşılaşmada Demre Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekibin golü Çağdaş’tan geldi.  Şehit Muharrem Samur Sahasında oynanan mücadeleye ev sahip ekip daha etkili başladı. Siyah-Beyazlı ekip bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarıda rakibine pek fazla pozisyon şansı tanımayan siyah-beyazlı ekip devrenin son dakikasında yediği penaltı golüyle 1-0 geriye düştü. Bu dakikada Konya Gençlerbirliği defansı rakip oyuncu Haşim’i ceza sahasında düşürünce hakem Ferit Gün  penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Güzel, topu ağlarla buluşturdu. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda önce beraberliği düşünen siyah-beyazlı bir gol bulmak için rakip kaleye yoğun baskı kurdu. Ancak bu baskı sonuç getirmedi. Mücadelenin 56. dakikasında Demre Belediyespor oyuncusu Hüseyin gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra bir kişilik avantajını iyi kullanmak isteyen Gençlerbirliği aradığı golü 74. dakikada Çağdaş ile buldu. Ancak geride kalan dakikalarda gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi. Konya Gençlerbirliği hanesine 1 puan daha yazdırmış oldu. 
SARAYÖNÜ TEK PUAN KOPARABİLDİ : 1-1
Deplasmanlı Ligde mücadele eden diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise konuk olduğu Niğde deplasmanında rakibi ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıyı yenik kapatan  Sarayönü ekibi ikinci yarının 55. dakikasında Tayyar’ın golü ile beraberliği yakaladı. Karşılaşma bu skorla sonuçlandı. Yeşil-siyahlı ekip zorlu deplasmandan 1 puanla döndü.
ÇUMRA’DA YİNE HÜZÜN: 2-1
Deplasmanlı Ligde mücadele eden ve zor günler geçiren Çatahöyük Çumra Belediyespor ise haftayı yine puansız kapattı. Ligde galibiyete hasret olan Çumra ekibi geçtiğimiz hafta Akdeniz Belediyespor’a konuk oldu. 23. dakikada Özcan ile öne geçen kırmızı-yeşilli ekip ilk yarıyı önde tamamladı. Ancak bu skoru ikinci yarı koruyamadı. Ev sahibi ekip Hasan ve Ahmet’in attığı gollerle temsilcimizi eli boş gönderdi. 

SAHA: Şehit Muharrem Samur
HAKEMLER: Ferit Gün, Alper Kalay, İbrahim Kaplan
KONYA GENÇLERBİRLİĞİ: Ahmet, Taner(Ebubekir), Bayram(H. Hüseyin), Mesut, Ömer, Harun(Mehmet), Ahmet, Çağdaş, Tuğrul, Timur, Yasin
DEMRE BELEDİYESPOR: Selçuk, Abdullah, Eren, İsa, Özcan, Yılmaz, Hasan, Güzel, Haşim(Timuçin), İbrahim, Hüseyin
GOLLER: Dk 74 Çağdaş (Gençlerbirliği), Dk 45 (pen) Güzel ( Demre Bld)
KIRMIZI KART: Dk 56 Hüseyin (Demre Bld)


STAD: 5 Şubat
HAKEMLER: Yakup Bakır, Mehmet Çelik, Ali Murat Kaya
NİĞDE BELEDİYESPOR: M.Ali, Yavuz, Fatih, Serkan, Ali, Gökhan, Yasin, İlhan, Faruk, Serdar, Harun  
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Erdi, Tuncay, Kenan, Nuri, Hayri, Turan, A.Osman, Tayyar, Hakan, Serkan, Hüsamettin
GOLLER: Dk. 27 Harun (Niğde Belediyespor), Dk.55 Tayyar (Sarayönü Belediyespor)

STAD: Karacailyas Belediye
HAKEMLER: Şaban Elbaşı, M.Murat Emre, Resul Özdemir
AKDENİZ BELEDİYESPOR: Cengiz, Kenan, Ulaş, Hakan, Orhan, Abdullah, İbrahim, Ahmet, Hasan, Mevlüt, K.Hasan
ÇUMRA BELEDİYESPOR: Mustafa, Aykut, Hasan, M.Ali, Sabit, Vahyettin, Veysel, Murat, Özcan, M.Avşar, Selim
GOLLER: Dk. 58 Hasan, 79 Ahmet (Akdeniz Belediyespor), Dk. 23 Özcan (Çatalhüyük Çumra Belediyespor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.