BAL’da ilk yarı tamamlanıyor

BAL’da ilk yarı tamamlanıyor

Bölgesel Amatör Lig’de 2016-2017 sezonunun ilk yarısı bugün oynanacak maçlarla tamamlanacak. 7. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Akşehirspor deplasmanda Sarayönü Belediyespor ise evinde oynayacağı maçlarla ilk devreyi tamamlayacak

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Akşehirspor ve Sarayönü Belediyespor bugün sezonun ilk devresinin son maçlarına çıkacak.  Akşehirspor, ilk yarının son haftasında deplasmanda Bucak Belediyespor ile karşılaşacak. Bucak İlçe Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Mücadeleyi  Tarık Güldal, Uğur Yücel, Tugay Gönenci hakem üçlüsü yönetecek.

 Salih Karabudak ise maçın 4. Hakemi olacak. Geçtiğimiz hafta evinde Eğirdispor karşısında şok bir yenilgi alan kırmızı-beyazlı ekip, Burdur deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Temsilcimiz rakibini mağlup ederek, hem geçtiğimiz hafta aldığı yenilgiyi telafi etmek hem de ilk yarıyı moralli tamamlamak istiyor.

Sarayönü Belediyespor  ilk devrenin son maçında sahasında Niyazi Kart’ın eski takımı Serik Belediyespor ile karşılaşacak. Saat 14.00’da başlayacak mücadele Sarayönü İlçe Stadında oynanacak. Mücadeleyi  Ramazan Kaya yönetecek. Kaya’nın yardımcılıklarını  Mustafa Özdemir ve Ömer İşcan yapacak. Maçın 4.hakemi ise Kadir Coşkun olacak.

KART ESKİ TAKIMINA KARŞI

Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart,  sezon başında çalıştırdığı Serik Belediyespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu Kart yaptığı açıklamada, “Lider Isparta Davrazspor ile aramızla 7 puanlık bir fark var. Davrazspor’u yenseydik rakibimizle puan farkını 4’e indirecektik. Liderlik hesaplarını devam ettirebilmemiz için sahamızda Serik’i yenmemiz gerekiyor. Serik Belediyespor’u yenerek zirve takibini sürdürmek istiyoruz. Devreyi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.