BAL’da derbi heyecanı

BAL’da derbi heyecanı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor bugün saat 15.00’de karşılaşacak

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 6. Grup’ta ikinci hafta heyecanı bugün yaşanacak. Gruptaki temsilcilerimizden Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor bugün derbi maçta karşı karşıya gelecek. Çumra Stadı’ndaki zorlu karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Her iki temsilcimizde de eksik oyuncu bulunmazken, her iki takım taraftarlarının bu maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Maçı Kırıkkale bölgesine mensup hakem üçlüsü yönetecek.
Lige beraberlikle başlayan iki temsilcimizde de hedef galibiyet olarak belirlendi. İki takım yöneticileri de centilmence bir maç olmasını dileyerek, “İyi oynayan kazansın. Futbol severlere güzel bir maç izletmek istiyoruz” dediler. Gruptaki bir diğer temsilcimiz Konya Gençlerbirliği ise deplasmanda lider 68 Yeni Aksarayspor ile karşı karşıya gelecek ve mücadele saat 15.00’de başlayacak.
Günün diğer maçlarında da Toros Belediyespor ile Anamur Belediyespor ile karşılaşırken, Niğde Belediyespor sahasında Narspor’u ağırlayacak. Manavgat Evrensekispor sahasında Karaman Gençlerbirliği ile 3 puan mücadelesi verecek. Akdeniz Belediyespor da Demre Belediyespor’u konuk edecek. Maçlar 15.00’de başlayacak.
Ligin ilk haftasında gol kaydına muvaffak olamayan ve rakipleriyle golsüz berabere kalarak birer puan alan her iki takım da, bugünkü maçta galibiyet bekliyor. Üç puanla tanışmak istediklerini belirten yeşil-kırmızılı takımın antrenörü Mümin Duru, “Geçtiğimiz sezon Süper Grup’ta son maça kadar rakibimiz olan ve şampiyonluğu kaptırdığımız Sarayönü Belediyespor’u, Bölgesel Lig’de mağlup ederek ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve maç saatini beklemeye başladık. Taraftarlarımızın da desteğiyle, maçtan galip ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.
Sarayönü Belediyespor antrenörü Niyazi Kart ise, “Çatalhüyük Çumra Belediyespor da bizim gibi şampiyonluk iddiası taşıyor. Ne var ki, biz buraya galibiyet için geldik, bunu da başaracağız. Çok iyi bir kadro oluşturduk, bu kadroyla bulunduğumuz grupta yenemeyeceğimiz takım yok. Umarım fair-play çerçevesinde centilmence bir maç olur” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.