BAL'da derbi haftası

BAL'da derbi haftası

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'ta mücadele eden Konya temsilcileri pazar günü 7.hafta maçlarına çıkacak.

5 MAÇTA 5 PUAN TOPLADI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'in müdavimlerinden Sarayönü Belediyespor lige istediği gibi başlayamadı. Ligde 1 haftayı bay geçen siyah-yeşilliler çıktığı 5 maçta 5 puan toplayabildi. Niyazi Kart'ın ekibi 10.sırada yer alıyor. Geçtiğimiz haftasonu lig sonuncusu Kırşehir Çayağzıspor karşısında alınan mağlubiyetle taraftarını üzen Sarayönü Belediyespor pazar günü evinde Konya derbisinde Karapınar Belediyespor'u ağırlayacak. Maçın hazırlıklarını sürdüren Sarayönü Belediyespor rakibini yenerek çıkışa geçmek istiyor.

AKŞEHİR FIRTINA GİBİ

Grupta Akşehirspor, son haftalarda fırtına gibi esiyor.Kırmızı-beyazlı ekibin geçen hafta ki kurbanı 1926 Polatlı Belediyespor oldu. Rakibini deplasmanda Ali Tayfun Akbey’in golleriyle 2-1 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, puanını 10’e çıkardı. Son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan ve 10 puanla 4. sırada yer alan temsilcimizin lider Çubukspor ile arasında 4 puan fark var.Liderden bir maçı eksik olan Akşehirspor, gözünü zirveye dikti. Kırmızı-beyazlı ekip, pazar günü sahasında Keçiören Bağlumspor ile karşılaşacak.

KARAPINAR 2 MAÇTIR MAĞLUP

Ligde son 2 maçtır sahadan yenilgiyle ayrılan Karapınar Belediyespor 7 puanla 6.sırada yer alıyor. Pazar günü deplasmanda Sarayönü Belediyespor'a konuk olacak, yeşil-siyahlılar rakibini yenerek çıkışa geçmek istiyor. Geçtiğimiz haftasonu evinde ağırladığı Sandıklıspor'a mağlup olarak zirve yarışından geri planda kalan Karapınar Belediyespor, derbide galip gelip zirveye tırmanmak istiyor.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.