BAL'da Çumra 2'de 2 yaptı

BAL'da Çumra 2'de 2 yaptı

Bölgesel Amatör Lig 5. grupta 2. hafta maçları geride kaldı. Sezonun 2. maçında ilk Konya derbisi Selçuklu Belediyespor ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor arasında oynandı.

Bölgesel Amatör Lig 5. grupta 2. hafta maçları geride kaldı. Sezonun 2. maçında ilk Konya derbisi Selçuklu Belediyespor ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor arasında oynandı. Selçuklu Belediyesi Stadında oynanan müsabakayı 1-0 kazanan Çatalhöyük Çumra Belediyespor galibiyet sayısını 2'ye çıkardı. Selçuklu Belediyespor ise 2 maçında yenilgi ile tanıştı. Selçuklu Belediyespor ilk maçında deplasmanda Adana Gençlerbirliğini 2-1'le geçerken Çatalhöyük Çumra Belediyespor Toroslar Belediyespor'u 3-1 yenmişti. Çumra ekibi aldığı bu galibiyetle puanını 6'ya çıkardı ve averajla 68 Yeni Aksarayspor'un ardından haftayı 2. sırada tamamladı. Selçuklu Belediyespor ise puan alamadığı haftayı 8. sırada tamamladı.

Mersin deplasmanından 1-0'lık yenilgi ile dönen Sarayönü Belediyespor ise haftayı Selçuklu Belediyespor'un 1 basamak önünde 7. sırada tamamladı. Yeşil-siyahlı ekip Akdeniz deplasmanında iki oyuncusunu da kaybetti. Serkan Başol ve Tünay gördükleri kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Sezonun 3. hafta maçlarında Selçuklu Belediyespor deplasmanda Nevşehirspor'a konuk olacak. Nevşehir ekibi oynadığı 2 maçı da kaybetti. Nevşehirspor geride kalan haftada Toroslar Belediyespor deplasmanından 4-0'lık yenilgi ile döndü ve haftayı son sırada tamamladı. Selçuklu Belediyespor Çumra karşısında aldığı yenilgiyi telafi etmek için bu maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise sahasında Adana Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Adana temsilcisi grubun puansız ekipleri arasında yer alıyor. Kırmızı-yeşilli ekip Adana maçını da kazanarak zirvedeki takibini devam ettirmenin hesaplarını yapıyor. Sarayönü Belediyespor ise sahasında Niğde Belediyespor'u konuk edecek. Niğde ekibi oynadığı tek maçı kazandı. Niğde Belediyespor'da geçtiğimiz sezonlarda yeşil-siyahlı formayı giyen oyuncular bulunuyor.

Bölgesel Amatör Lig 5. grupta oynanan 2. hafta maçlarında alınan sonuçlar şekilde: Selçuklu Belediyespor 0-1 Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Alpin Pozantı Gençlik 1-2 Ceyhanspor, Akdeniz Belediyespor 1-0 Sarayönü Belediyespor, Niğde Belediyespor 2-0 Mersin Büyükşehir Beldiyesi Meskispor , Kocasinan Şimşekspor 2-2 Karaman Belediyespor, 68 Yeni Aksarayspor 2-1 Kayseri Yolspor, Toroslar Belediyespor 4-0 Nevşehirspor Gençlik. Bölgesel Amatör Lig 5. grupta oynanacak 3. hafta maçlarının programı şu şekilde: Çatalhüyük Çumra Belediyespor - Adana Gençlerbirliği, Nevşehirspor Gençlik-Selçuklu Belediyespor, Kayseri Yolspor-Toroslar Belediyespor, Karaman Belediyespor - 68 Yeni Aksarayspor, Mersin Büyükşehir Meskispor-Kocasinan Şimşekspor, Sarayönü Belediyespor- Niğde Belediyespor, Ceyhanspor - Akdeniz Belediyespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.