BAL’da 2. Yarı perdesi açılıyor

BAL’da 2. Yarı perdesi açılıyor

Bölgesel Amatör Ligi’nde sezonun ikinci yarısı bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Sarayönü Belediyesi deplasmanda galibiyet arayacak. Akşehirspor-Ereğlispor arasındaki mücadele ise ileri bir tarihe ertelendi

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta 2015-2016 sezonunun ikinci yarısı bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Lider Sarayönü Belediyespor sezonun 2. Yarısının açılış maçında bugün deplasmanda Seyhan Belediyespor’a konuk olacak.  Adana Seyhan Gençlik Stadında oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak.  Lider Sarayönü Belediyespor  sezonu lider tamamlamak için kadrosunu Adil Arıcı,Burçin Görgen, Mertcan Özsoy ile takviye etti.

DERBİ ERTELENDİ

Bu ligde mücadele eden iki Konya ekibi sezonun ikinci yarısının açılış maçında karşı- karşıya gelecek. Akşehirspor- Ereğlispor arasında oynanacak derbi açık öğretim sınavları nedeniyle ertelendi. Ereğlisporlu futbolcuların açık öğretim sınavına girecek olmaları nedeniyle yeşil-beyazlı  kulüp TFF’den maçın ertelenmesi talebinde bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun kararı doğrultusunda ertelenen müsabaka  26 Ocak Salı saat 13.30’da oynanacak.  Zorlu maç öncesi  Akşehirspor  kadrosunu Niyazi Nayernazlı, Sefa Kul, Ozan Can ve Enes Özdemir’le güçlendirdi.  Ereğlispor ise henüz transfer gerçekleştirmedi.  

Bugün saat 13.30’da başlayacak diğer maçların programı ise şu şekilde: Ceyhan Doğanspor-Karaman Belediyespor, Anamur Belediyespor-Erdemli Belediyespor, ksaray 1989 Spor-68 Yeni Aksaray Spor,Seyhan Belediyespor-Sarayönü Belediyespor,Mersin B.Şehir Bld.Meskispor-Osmaniyespor Futbol Kulübü

3. LİG İÇİN PLAY-OFF OYNANACAK 

Bölgesel Amatör Lig de ikinci yarı bugün başlayacak ve  17 Nisan’da oynanacak son maçlarla tamamlanacak. Gruplarında ilk sırayı alan 12 takım Play-Off oynamaya hak kazanacak. Tarafsız merkezlerde, oynanacak olan Play-Off maçları sonunda 9 takım Spor Toto 3. Lig'e çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.