BAL takımları yara saracak

BAL takımları yara saracak

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz haftayı puan kaybı yaşayarak kapattı. Temsilcilerimiz hafta sonu oynaycağı karşılaşmaların hazırlıklarını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor, ligin 12.haftasında oynadığı rakiplere karşı puan kaybı yaşadı. Akşehirspor evinde ağırladığı Eğirdirspor'a 2-1 mağlup olurken Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda konuk olduğu lider konumda bulunan Isparta Davrazspor ile 2-2 berabere kaldı. Her iki temsilcimiz ligin 13.haftasında karşılaşacağı maçların hazırlıklarına başladı. İki ekipte tek hedef 3 puan.

SERİK'İ YAKINDAN TANIYOR

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3.Lig'in kapısından kıl payı dönen Sarayönü Belediyespor, ligin 12.haftasında Isparta Davrazspor'a konuk oldu. Yeşil-siyahlılar hakemin damga vurduğu Davrazspor maçından 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Takımın Davrazspor maçında gösterdiği üstün mücadeleden dolayı mutlu olan teknik direktör Niyazi Kart, gözünü eski takımı Serik Belediyespor'a dikti. Sezon başı Serik Belediyespor'u çalıştıran Niyazi Kart, pazar günü Sarayönü İlçe Stadyumu'nda Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kart'ın ekibini Serik Belediyespor'u yenerek üst sıralara tırmanmak istiyor. Yeşil-siyahlılar Serik maçının hazırlıklarına Salı günü gerçekleştirdiği yenileme antremanı ile başladı ve hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta ki bir diğer temsilcimiz Akşehirspor'da ise işler yolunda gitmiyor. Kırmızı-beyazlılar hafta sonu evinde ağırladığı ligdeki yakın takipçisi Eğirdispor'a 2-1 mağlup olarak ağır bir yara aldı. Akşehirspor'da teknik direktör Mustafa Yağar, antrenmanda oyuncularını motive ederek mağlubiyeti unutturmaya çalışıyor. Kırmızı-beyazlılar ligin 13.haftasında grupta lider konumda olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'u ağırlayacak. Akşehirspor bu maçın hazırlıklarını Nasreddin Hoca Stadyumu'nda sürdürüyor. Cezasından dolayı kulübedeki yerini alamayan Mustafa Yağar, Oğuzhanspor maçında kulübedeki yerini alabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.