BAL takımları Başkent’te terleyecek

BAL takımları Başkent’te terleyecek

Deplasmanlı Gençler futbol liginde, Ankara grubunda yen alan temsilcilerimiz Konyaspor ve Şekerspor, bugün Başkent deplasmanında Ankaraspor ve Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligi ilk 5 takım arasında bitirmeyi amaçlayan takımlarımız, Ankara hazırlıklarını galibiyet parolasıyla yaptı. Her iki temsilcimiz de dün Başkent’e giderek kampa girdiler. Mustafa Biber yönetiminde gider-n ve Star Gap otelde konuklayan Konyaspor’da, Ankaraspor maçı öncesi eksik yok. Ankaraspor tesislerinde oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak.
Ligde, orta sıralarda yer alan ve üst sıraları hedefleyen Şekerspor BAL takımı da dün Mehmet Loraslı ve Ahmet Arslan yönetiminde Ankara’ya giderek Ümit Pembe Köşk otelde kampa girdi. Yeşil-beyazlı takımda, Ankara Demirspor ile bugün saat 13.30’da başlayacak maç öncesi sakat ve cezalı futbolcu yok. Maç, Elmadağ stadında yapılacak. Şekerspor’da hedef, Ankara Demirspor’u yenerek galibiyet serisini sürdürmek. Yöneticiler, Loraslı ve Arslan, iyi hazırlandıklarını, galip gelmemeleri için bir neden olmadığını söylediler.
Konyaspor PAE takımı ise, yarın deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, bugün sabah ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve öğleden sonra da menajer Remzi Ay yönetiminde Denizli’ye giderek Pam otelde kampa girecekler. Takımda eksik yok. Sarı kart cezasını tamamlayan Oğuz, muhtemelen takımdaki yerini alacak. Konyaspor Amademi takımları ise, bugün Bolu deplasmanında terleyecek. Maç Boluspor tesislerinde oynanacak. Dün Servet Atun yönetiminde Bolu’ya giden yeşil-beyazlılar Köroğlu otelinde konakladı. Boluspor Tesisleri 4 nolu sahada oynanacak Boluspor-Konyaspor, Coca-Cola Akademi Ligleri 16.hafta maçları 12:30 ve 14:15’de başlayacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.