BAL fikstürü yarın çekilecek

BAL fikstürü yarın çekilecek

2016-2017 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) fikstür çekimi ve bilgilendirme toplantısı 26 Ağustos Cuma günü İstanbul'daki Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılacak.

2016-2017 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) fikstür çekimi ve bilgilendirme toplantısı 26 Ağustos Cuma günü İstanbul'daki Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılacak. 156 takımın katılacağı 12 gruptan oluşan Bölgesel Amatör Lig'e 5 takımla katılan Ankara takımları 6 ve 11. grupların, 6 takımla katılan İzmir takımları 8 ve 9. grupların ve 12 takımla katılan İstanbul takımları 10, 11 ve 12. grupların hangilerinde yer alacaklarının kuraları çekildikten sonra tüm grupların fikstür çekimi yapılacak. 26 Ağustos Cuma günü çekilecek fikstürle Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil edecek Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor'un Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta ki fikstürü belli olacak.

RAKİBİ BELLİ OLACAK

Öte yandan temsilcimiz Sarayönü Belediyespor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda ki rakibi pazartesi günü oynanacak maçlarla belli olacak. Statü gereği geçtiğimiz sezon 3.Lig'e yükselemeyen temsilcimiz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 3.Lig statüsünde gösterildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.