Bakanlar Kurulu 'Uyuşturucu İle Mücadele' İçin Toplandı

Bakanlar Kurulu 'Uyuşturucu İle Mücadele' İçin Toplandı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Başbakanlık yeni binada toplandı. Kurul, bazı bakanların New York’ta olmasından dolayı eksik toplandı.    Saat 11.05'de başlayan Bakanlar Kurulu'nun tek resmi gündem...

Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Başbakanlık yeni binada toplandı. Kurul, bazı bakanların New York’ta olmasından dolayı eksik toplandı.

    Saat 11.05'de başlayan Bakanlar Kurulu'nun tek resmi gündem maddesiyle toplandığı öğrenildi. Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı’nın görüşüleceği toplantıda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Bakanlar Kurulu’na bir sunum yapacağı kaydedildi. Bununla birlikte bölgesel güvenlik konunun yanı sıra Suriyeli mültecilerin durumunun da masaya yatırılacağı ifade edildi.

    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Bakanı Volkan Bozkır, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu genel görüşmelerine katılmak için New York'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a refakat ettiği için bugünkü Bakanlar Kurulu toplantısına katılamıyor.

    Toplantının sona ermesinin ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.