Bakandan Sarıcana taziye ziyareti

Bakandan Sarıcana taziye ziyareti

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Ahmet Sarıcan'ın babası Mehmet Sarıcan, Konya'nın Derebucak ilçesinde vefat etti

Derebucak'ın sayılı esnaflarından olan ve 85 yaşında vefat eden Mehmet Sarıcan, Derebucak Merkez Camii'nde Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, Derebucak Musalla Mezarlığı'nda defnedildi.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Konya'nın Derebucak ilçesinde vefat eden Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Ahmet Sarıcan'ın babası Mehmet Sarıcan'ın evine taziye ziyaretinde bulundu. Derebucak ilçesinde Bakan Yılmaz'ı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Ahmet Sarıcan ve Derebucak İlçe Kaymakamı Oktay Ateş ile bazı kurum amirleri karşıladı. Bakan Yılmaz'a Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ile Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal da eşlik ederken, Bakan Yılmaz, babası vefat eden Genel Müdür Ahmet Sarıcan'a başsağlığı diledi. Bakan Yılmaz, baba evinde okunan duanın ardından Derebucak ilçesinden ayrıldı. Konya'ya dönüşte yol güzergahındaki Beyşehir'e bağlı Huğlu beldesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Bakan Yılmaz, burada ilk olarak bir kahvehanede silah sektörü temsilcileri ile vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz'a Huğlu Belediye Başkanı Fehmi Tekin, sektörün tarihçesi hakkında bilgi verirken, beldede silah sektörüne yönelik kurmak istedikleri küçük sanayi sitesi için orman arazisinden yer talepleri olduğunu, bu konuda destek beklediklerini söyledi. Silah sektörü temsilcileri ise savunma sanayine yönelik üretim konusunda yörenin beklentilerini sıraladı. Bakan Yılmaz, daha sonra Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi'ni, ardından Akdaş Silah Sanayi Fabrikası'nı ziyaret ederek, yetkililerden bilgiler aldı. Bakan Yılmaz, silah sektörüne yönelik ziyaretlerin ardından Beyşehir'den ayrıldı.
İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.