Bakan Zeybekçi Ve Vali Demir'in Eşleri Taburcu Oldu

Bakan Zeybekçi Ve Vali Demir'in Eşleri Taburcu Oldu

Denizli’de tiyatroda dün gece üzerlerine spot ışığı düşmesi sonucu yaralanan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in eşi Nurtaç Demir ile koruma polisi Sümeyye Demirci, tedavi edildikleri...

Denizli’de tiyatroda dün gece üzerlerine spot ışığı düşmesi sonucu yaralanan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in eşi Nurtaç Demir ile koruma polisi Sümeyye Demirci, tedavi edildikleri Pamukkale Üniversitesi(OAÜ) Hastanesi'nden taburcu edildi.

Zeybekci, Demir ve polis Demirci dün gece yapılan tedavinin ardından tedbir olarak gece hastanede müşahede altında tutulmuştu. Yaralıların durumunun önemli bir şeyi olmadığı ve iyeleşme görürülünce bugün taburcu edildi. Bu arada Pamukkale jandarmasının savcılığın talimatıyla olayın ardından soruşturma başlattığı TRT'nin ışık ve ses düzeni hizmeti aldığı firmada çalışan 5 kişi Jandarma Karakolu'na götürülerek ifadeleri alındı. 5 kişi, savcısı'nın talimatıyla serbest bırakıldı. Bu arada Bakan Zeybekci, bugün Buldan İlçesi'ndeki Tripolis Antik kenti ziyareti ve Babadağ ilçe gezileri kaza dolayısyla iptal edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.