Bakan Zeybekci Ve Vali Demir’in Eşinin Durumu İyiye Gidiyor

Bakan Zeybekci Ve Vali Demir’in Eşinin Durumu İyiye Gidiyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Antik kentinde Türkçevizyon etkinliğinde başına spot ışıkları düşen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdulkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir'in durumunun iyi olduğu öğrenildi....

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Antik kentinde Türkçevizyon etkinliğinde başına spot ışıkları düşen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdulkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Spotun düşme esnasında Zeybekci ve Demir’i korumak isteyen bir korumanın elinin de yaralandığı olayda, ambulanslarla Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların iyi olduğu açıklandı. Olay sonrası PAÜ Hastanesi'ne gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçmiş olsun ziyareti için geldiği hastanede yaralıların durumunun iyi olduğunu söyledi. AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak da, yaralıların durumunun iyi olduğunu yine de bazı tetkikler için hastanede tutulduğunu dile getirdi.

Bakan Zeybekci'nin eşi ve diğer yaralıların tedavi edildiği hastanede bekleyişi sürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.