Bakan Yıldız: Soma İle İlgili Hiçbir Sorumluluktan Kaçmayız

Bakan Yıldız: Soma İle İlgili Hiçbir Sorumluluktan Kaçmayız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Soma'da bakanlık müfettişlerinin soruşturulmasına izin verilmemesi ile alakalı olarak, "Soma ile alakalı konuda Sayın Bakanımız Faruk Çelik Bey'in ve diğer bütün bakanlarımız dahil olmak üzere,...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Soma'da bakanlık müfettişlerinin soruşturulmasına izin verilmemesi ile alakalı olarak, "Soma ile alakalı konuda Sayın Bakanımız Faruk Çelik Bey'in ve diğer bütün bakanlarımız dahil olmak üzere, ben de dahil olmak üzere hiç birimiz bu manada sorumluluktan kaçmayız. Bunları sorumluluktan uzaklaşmak olarak tercüme edilmesini doğru bulmam." dedi.

Enerji Zirvesi programı kapsamında Gaziantep'e gelen Bakan Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ziyaret etti. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yıldız, Soma'da bakanlık müfettişlerinin soruşturulmasına izin verilmemesi ile alakalı olarak şunları kaydetti: "Her birimiz kendi sektörü ile alakalı konularda konuşmayı daha çok tercih ediyoruz. Soma ile alakalı konuda Sayın Bakanımız Faruk Çelik Bey'in ve diğer bütün bakanlarımız dahil olmak üzere, ben de dahil olmak üzere hiç birimiz bu manada sorumluluktan kaçmayız. Bunları sorumluluktan uzaklaşmak olarak tercüme edilmesini doğru bulmam. Faruk Çelik bakanımız özellikle bu taşeron yasası ile alakalı isimlendirdiğimiz o 'Torba Yasası' ile alakalı içimizde en azla emek veren bakanımızdır. Bu manada ne herhangi bir sorumluluktan kaçar ne de bunun yanlış anlaşılmasına sebebiyet verir."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.