Bakan Şimşek, Oynadığı Tenis Maçına Yeni Doğan İkizlerini De Getirdi

Bakan Şimşek, Oynadığı Tenis Maçına Yeni Doğan İkizlerini De Getirdi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek oynadığı tenis maçını izlemeye yeni dünyaya gelen ikiz kızlarını da getirdi. Eşi Esra Şimşek ve bakıcıları eşliğinde Ankara Tenis Kulübü'ne gelen Azra Esma ile Sare Nur isimli bebekler çevredekilerin ilgi...

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek oynadığı tenis maçını izlemeye yeni dünyaya gelen ikiz kızlarını da getirdi. Eşi Esra Şimşek ve bakıcıları eşliğinde Ankara Tenis Kulübü'ne gelen Azra Esma ile Sare Nur isimli bebekler çevredekilerin ilgi odağı oldu.

    Şimşek, büyükelçilikler arasında düzenlenen 5. Embassy Tennis Turnuvası'nda tenisteki ustalığını sergiledi. PTT Genel Müdürü Osman Tural ile çift erkeklerde ikili oluşturup mücadele eden Bakan Şimşek, etkili raketiyle rakiplerini 2-0 yendi.

    BAKAN ŞİMŞEK'E ŞANS VERMESİ İÇİN MAÇA GETİRMİŞ

    Şimşek tenis maçına, eşi Esra Şimşek ile yeni doğan ikiz kızları Azra Esma ve Sare Nur ile birlikte geldi. İkizler maç süresince çevredeki kişilerin ilgi odağı oldu. Esra Şimşek eşinin maçı sırasında zaman zaman ikizlerinin bakımıyla ilgilendi. Bakan Şimşek de molalarda ikiz kızlarının yanına gelerek onları bir süre sevdi.

    Galibiyetle tamamladıkları tenis maçının ardından gazetecilere açıklamada bulunan Bakan Mehmet Şimşek, rakiplerinin güçsüzlüğünden kolay bir maç olduğunu söyledi. Şimşek, 2 yıl önce tenise başladığını, fırsat bulduğunda da sabah erken veya akşam saatlerinde tenis oynadığını anlattı.

Bakan Şimşek'in eşi Esra Şimşek da kısa açıklamasında eşine şans vermesi için çocuklarını tenis maçına getirdiğini söyledi. Esra Şimşek, ayrıca eşinin maçtaki performansını beğendiğini de sözlerine ekledi.

    Bakan Şimşek eşi ve ikiz kızları ile gazetecilere fotoğraf ve görüntü çektirmek için poz verdikten sonra birlikte evlerinin yolunu tuttu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.