Bakan Güllüce, Cumhurbaşkanın Kim Olacağını Şimdiden İlan Etti

Bakan Güllüce, Cumhurbaşkanın Kim Olacağını Şimdiden İlan Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 125 saat 50 dakika sonra cumhurbaşkanı olacağını iddia etti.Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için Nevşehir’de bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 125 saat 50 dakika sonra cumhurbaşkanı olacağını iddia etti.

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için Nevşehir’de bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, pazar yerinde bulunan cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın seçim bürosunun açılış törenine katıldı. Güllüce yaptığı konuşmada, şu anda cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın 125 saat 50 dakika sonra cumhurbaşkanı olacağını söyledi. Güllüce, ülke genelinde yayın yapan tüm televizyonların 10 Ağustos Pazar günü saat 22.00’den sonra yapacakları yayında Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığını ilan edeceklerini ifade etti.

Erdoğan’ın birinci turda seçileceğinden kimsenin şüphesi bulunmadığını kaydeden Güllüce, sadece oranlarda ittifak olmadığını, kiminin 58, kiminin yüzde 60 dediğini söyledi.

Bakan Güllüce’nin konuşmasının ardından seçim bürosu yapılan dua ile açıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.