Bakan Faruk Çelik, Bursa’da Ciğerci Açılışı Yaptı

Bakan Faruk Çelik, Bursa’da Ciğerci Açılışı Yaptı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, merkez Nilüfer ilçesinde kurulan Beyoğlu Ciğer adlı işletmenin açılışını yaptı. Şanlıurfa mutfağının Bursalıların hizmetine sunulduğunu belirten Bakan Faruk Çelik, “Urfa’nın ayrı...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, merkez Nilüfer ilçesinde kurulan Beyoğlu Ciğer adlı işletmenin açılışını yaptı.

Şanlıurfa mutfağının Bursalıların hizmetine sunulduğunu belirten Bakan Faruk Çelik, “Urfa’nın ayrı bir özelliği var. Benim bu dönem Urfa milletvekili olmam dolayısıyla Urfa ile Bursa arasında güzel köprüler kuruldu. Hem Urfaspor-Bursaspor arasındaki dostluk, hem Bursa’daki ve Urfa’daki sanayicilerimizin karşılıklı ziyaretleri, hem siyasi anlamdaki birliktelikler son derece dostane, güzel bir atmosfer oluşturdu.” dedi.

Açılan iş yerinin istihdama katkı sağlayacağını belirten Bakan Faruk Çelik, sözlerini şöyle noktaladı: “Bursalıların ciğer dediği, ama Urfalıların ciger dediği bu güzel mekanda inşallah ağız tadı ile Bursalılar yemeklerini yiyecekler. Burada öyle ya da böyle Çalışma Bakanı olarak belli sayıda insanın da istihdamı gerçekleşecek. İşsizlik oranımız dünya ve Avrupa Birliği ortalamasına göre daha düşük Allah'a şükür. Buna da katkı sağlaması adına kendilerini tebrik ediyorum.”

Konuşmanın ardından dua ile Beyoğlu Ciğer'in açılışı yapıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.