Bakan Elvan'ın Bakü Temasları Devam Ediyor

Bakan Elvan'ın Bakü Temasları Devam Ediyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Bakü temasları devam ediyor. “Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Hattı - Tarihi İpek Yolunun Gelişiminde Yeni Fırsatlar" konulu uluslararası konferansa katılmak ve bazı resmi temaslarda...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Bakü temasları devam ediyor. “Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Hattı - Tarihi İpek Yolunun Gelişiminde Yeni Fırsatlar" konulu uluslararası konferansa katılmak ve bazı resmi temaslarda bulunmak amacıyla Bakü'de bulunan Elvan, Azerbaycan mevkidaşı Ziya Memmedov, Litvanya Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Rimantas Sinkeviciurs ve Gürcistan Bölgesel Kalkınma ve Altyapı Bakanı Davit Şavliaşvili ile ayrı ayrı görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerde ikili ve bölgesel konular ele alındı.

Bakan Elvan, Azerbaycan Ulaştırma Bakanı Ziya Memmedov ile görüşmesinde iki ülke arasındaki projeleri ele aldı.

Daha sonra Litvanya Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Rimantas Sinkeviciurs ile bir araya gelen Elvan, iki ülken arasında ulaştırma sektöründe ikili işbirliğini görüştü.

Gürcistan Bölgesel Kalkınma ve Altyapı Bakanı Davit Şavliaşvili ile de bir araya gelen Elvan, karşılıklı tecrübe paylaşımı konularında bilgi alışverişinde bulundu.

Türkiye'yi, Lütfi Elvan'ın temsil ettiği “Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Hattı - Tarihi İpek Yolunun Gelişiminde Yeni Fırsatlar" konulu uluslararası konferansa, 7'si bakan seviyesinde olmak üzere 23 ülkeden temsilciler katılıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.