Bakan Davutoğlundan KOMPENe ziyaret

Bakan Davutoğlundan KOMPENe ziyaret

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Konyanın Sarayönü ilçesinde düzenlenen mitingin ardından, bölgeye önemli ölçüde istihdam sağlayan Kombassan şirketlerinden olan Kompen PVCyi de ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, burada şirket yöneticileri ve çalışanlarıyla bölgenin sorunlarıyla ilgili sohbeti müteakip, birlikte öğle yemeği yedi.

Davutoğlu’na Ak Parti Konya Milletvekilleri ve Milletvekili adaylarının yanısıra, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet eşlik etti. Ziyaret sırasında Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, Başkan Yardımcısı Ahmet Şan, Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aydemir ile Kompen Genel Müdürü Erdal Küçükşehir ve fabrika yöneticileri de hazır bulundu. Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, yaptıkları çalışmalar hakkında Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nu bilgilendirdi. Şahin, Kombassan Holding’de yönetime geldikten sonra yaşanan olumlu gelişmeler ile borsaya yönelik çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun, bölgeye göstermiş oldukları hassasiyet ve şirketlerini ziyaretleri nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, Davutoğlu’na  günün anısı olarak Kombassan Vakfı’nın bir Kültür hizmeti olan Mevlâna Ocağı ve Hakikat Adamı Mehmet Akif  kitaplarını hediye etti. Ayrıca Kompen Genel Müdürü Erdal Küçükşehir’de Davutoğlu’na özel tasarlanmış bir seramik hediye ettiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.