Bakan Davutoğlu oyunu Konya'da kullandı

Bakan Davutoğlu oyunu Konya'da kullandı

Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya 24. dönem milletvekili adayı Ahmet Davutoğlu, oyunu Konya'da kullandı

Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya 24. dönem milletvekili adayı Ahmet Davutoğlu, oyunu Konya'da kullandı. Demokrasinin Türkiye'nin elindeki en büyük güç olduğunu vurgulayan Bakan Davutoğlu, oyunu kullandıktan sonra Suriye ve diğer dış politika meselelerini görüşmek üzere Ankara'ya hareket etti.
Bakan Davutoğlu, oyunu kullanmak üzere Meram ilçesinde bulunan Şükrü Doruk İlköğretim Okulu'na geldi. 2258 nolu sandıkta oy kullanan Bakan Davutoğlu, oyunu "Hayırlı olsun" diyerek kullandı. Çıkışta bir değerlendirme yapan Bakan Davutoğlu, oy vererek vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirterek, "Seçimler memleketimize hayırlı olsun. Gerçek Türkiye, demokrasinin kökleştiği ve seçimin ulusal bir faaliyet halinde yapıldığı köklü bir geleneğe sahip. O bakımdan bu seçim ve kampanya dönemi gerçekten siyasi bir olgunluk içinde geçmiştir. Bu günde oyların aynı olgunluk içinde kullanılması Türkiye'nin gücüdür. Demokrasi, Türkiye için en büyük güç kaynağıdır. Hayırlı olsun" dedi.
Gazetecilerin Suriye'de yaşanan gelişmelerle ilgili sorusu üzerine Bakan Davutoğlu, "Oyumu Ankara'da kullanmayı planlıyordum. Ancak Konya'dan aday olduğum için oyumu burada kullanmayı tercih ettim. Şimdi Ankara'ya gideceğiz. Suriye ve dış politika ile ilgili konuları orada görüşeceğiz. Bugün Türkiye için önemli bir gün" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.