Bakan Avcı: Başörtüsü Konusunun Magazine Edilmesine Müsaade Etmemek Gerek

Bakan Avcı: Başörtüsü Konusunun Magazine Edilmesine Müsaade Etmemek Gerek

Adıyaman Tanıtım Günleri’ne katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ilkokul 5. sınıftan itibaren başörtüsünün serbest edilmesiyle ilgli soruyu, gerekli açıklamayı yaptığını belirterek cevaplamadı. Avcı, “Artık bu konunun magazine...

Adıyaman Tanıtım Günleri’ne katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ilkokul 5. sınıftan itibaren başörtüsünün serbest edilmesiyle ilgli soruyu, gerekli açıklamayı yaptığını belirterek cevaplamadı. Avcı, “Artık bu konunun magazine edilmesine müsaade etmemek gerekiyor.” dedi.

Feshane Kültür Merkezi’nde düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri’ne Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, çok sayıda milletvekili ve Adıyamanlı tanınmış kişiler katıldı.

Adıyaman türküleri ile başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti. Daha sonra bakanlar Adıyaman Tanıtım Günleri’nin açılış kurdelesini kesti. Stantları gezen bakanlar özellikle çiğ köftenin tadına baktı.

Stantları gezerken basın mensuplarının sorularını cevaplayan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, “Bugün burada Adıyaman Günleri var, Adıyaman kültürünün tanıtılması Adıyaman’a yapılan hizmetlerin tanıtılması ve İstanbul’daki Adıyamanlıların buluşması şeklinde cereyan etti.” diye konuştu.

Okullarda başörtüsü konusu ile ilgili soruya da Avcı, “Başörtüsü konusu ile ilgili evvelki gün gerekli açıklamaları yaptım. Dün de hala tereddütler varsa onları da açıklığa kavuşturacak açıklamaları yaptım. Artık bu konusunun magazine edilmesine de müsaade etmemek gerekiyor.” şeklinde cevap verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.