Bahçeşehirli tenisçiler başarıya doymuyor

Bahçeşehirli tenisçiler başarıya doymuyor

Bahçeşehir Koleji öğrencisi Melisa Işık, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Aydında organize edilen Tenis Turnuvasında rakiplerini geride bırakarak Konyaya Türkiye üçüncülüğüyle döndü

Bahçeşehir Koleji öğrencisi Melisa Işık, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Aydın’da organize edilen Tenis Turnuvasında rakiplerini geride bırakarak Konya’ya Türkiye üçüncülüğüyle döndü. Melisa Işık’ın bu başarısı okulda sevinçle karşılandı. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Aydın’da organize edilen 8-9-10 Yaş Tenis Turnuvası’nda Konya Bahçeşehir Koleji 3.sınıf öğrencisi Melisa Işık, pek çok rakibini geride bırakarak Türkiye 3.  oldu. İlgili yaşlardan pek çok sporcunun katıldığı turnuvada birbirinden heyecanlı ve çekişmeli müsabakalar yapıldı. Her kategori için ayrı ayrı değerlendirmenin yapıldığı turnuvada Bahçeşehir Koleji öğrencisi Melisa Işık 9 yaş kızlar kategorisinde Türkiye 3.sü olarak ailesini ve öğretmenlerini gururlandırdı. Tenis sporuyla uzun süredir ilgilenen Melisa, elde ettiği başarılarla gelecek vaat eden sporcular arasında yer alıyor.

Melisa Işık’ı elde etmiş olduğu bu başarısından dolayı tebrik eden Konya Bahçeşehir Koleji Kurucusu Nurettin Ok şunları söyledi: “Spor, bir yıl, bir dönem, bir süre değil, yaşam boyunca insanın hayatında yer alması gereken olmazsa olmaz kavramlardan biridir. Bir yaşam biçimidir. Gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimleri üzerinde son derece yapıcı ve şekillendirici etkiye sahiptir.  Bu gerekliliğin bu denli erken bir yaşta farkına vardığı ve hayatını bu disiplin çerçevesinde düzenlediği için Melisa’yı ve yine onun gibi sporla ilgilenen, bu alanda başarı kaydeden tüm öğrencilerimi, tüm gençlerimizi yürekten kutluyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.