Bahçeşehirli öğrenciler hem tatil yaptı, hem soru çözdü

Bahçeşehirli öğrenciler hem tatil yaptı, hem soru çözdü

Konyanın öncü eğitim kuruluşlarından biri olan Bahçeşehir Koleji, tatilde de öğrencilerini eğitimsiz bırakmadı.

Binlerce öğrencinin tatilde olduğu bu günlerde Bahçeşehir Koleji öğrencileri, okulun düzenlemiş olduğu “Benim Başarım Kampı”na katılarak hem dinlendiler, hem de yoğun bir tempoda eğitimlerini sürdürdüler. Alanya Belek’te 5 yıldızlı tatil köyünde yapılan kamp 4 gece 5 gün sürdü.

Okulların tatile girmesinin ertesi günü olan 24 Ocak sabahı Konya’dan ayrılan Bahçeşehir Koleji öğrenci ve öğretmenleri, 28 Ocak akşamı Konya’ya dönüş yaptılar. Oldukça geniş bir öğretmen kadrosunun katıldığı kamp çalışmasında öğrenciler otelde kendileri için özel olarak tahsis edilmiş salonlarda binlerce soru çözdüler. Bu temponun arasında genç öğrencilerin dinlenmesi için gereken organizasyonu da sağlayan eğitimciler, çalışma dışındaki saatlerde öğrencileriyle çeşitli sosyal etkinlikler yaptıklarını belirtiler.
Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Nurettin Ok, “ Kurulduğumuz yıldan bu yana eğitimin öneminin bilincinde olarak hareket ettik. Bütün çalışmalarımızı, plan ve programlarımızı, çocuklarımızı daha iyiye ulaştırabilme gayesiyle oluşturduk. Bu kapsamda ilk yılımızdan bu yana artık bizim için gelenekselleşmiş bir uygulama olan “Benim Başarım Kampı”nı bu yıl da organize ettik. Çalışmayı planlarken hedefimiz her bir öğrencimizin en az 5000 soru çözmüş şekilde dönmesini sağlamaktı. Ancak fedakâr öğretmenlerimizin de gayretiyle ne mutlu ki hedefimiz olan 5000 sorunun dahi aşılmış olduğunu gördük. Önceki yıllarda tecrübe ettiğimiz gibi, bu yıl da öğrencilerimizin çalışmadan fazlasıyla verim aldıklarını görmek beni ve tüm Bahçeşehir ailesini mutlu etmektedir. Öğrencilerimize artılar sağladığını gördükçe bu ve benzeri çalışmalara devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.