Bahar turnuvası heyecanı sürüyor

Bahar turnuvası heyecanı sürüyor

Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Geleneksel Birimlerararası 2010 Bahar Futbol Turnuvası’na 2 maçla devam edildi.

Geçtiğimiz gün oynanan maçlarda Ulaştırma spor, Teknik Bakım ile karşılaştı. Kontrollü geçen maçta her iki takımın ataklarında Ulaştırma kalecisi Yaşar ve Teknik bakım kalecisi Ramazan, forvetlere gol izni vermedi. Zevkli mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi ve her iki takım grup maçlarına 1’er puanla başladı. Bir diğer maçta ise Beslenme Diyet, Hekimler ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Beslenme, Akif’in 2 ve Metin’in golüyle ilk yarıyı 3 –0 önde tamamladı. İkinci yarıda oyunda dengeyi kuran Hekimler Mustafa Çalışkan ve Mustafa Topal’ın golleriyle skoru 3-2’ye taşıdı. Oyunun son bölümünde oyundan düşen Hekimler, Metin ve Akif’in gollerine engel olamayınca skor 5-2’ye geldi. Son dakikada Mustafa Topal’ın golü ise skoru belirledi. Böylece Beslenme Diyet grup maçlarına 3 puanla başladı. Grup maçlarına bugün oynanacak karşılaşmalarla devam edilecek.


ULAŞTIRMA: 0 TEKNİK BAKIM: 0
HAKEM: İsmail Yürekli
ULAŞTIRMA: Yaşar – Serhat, Murat, Ali Rıza, Erzat, Serkan, H.Rahmi, İzzet, Hasan, Veli
TEKNİK BAKIM: Ramazan – Mustafa, Önder, Bülent, Murat, Ali, Sami, Emre, Harun, Mehmet, Erbay SARI KART: Ali (Teknik Bakım)

BESLENME DİYET: 5 HEKİMLER: 3
HAKEM: İsmail Yürekli
BESLENME: Gürkan– Akif, Sadık, Hidayet, Ufuk, Onur, Ergün, Fevzi, Metin, Orhan HEKİMLER: Servet – Halil, Ahmet, Erdal, Zeynel, Mustafa Çalışkan, Mustafa Topal, Alparslan, Erkan
GOLLER: Metin (2), Akif (3) (Beslenme). Mustafa Topal (2), Mustafa Çalışkan (Hekimler)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.