Bafralı Şehit Ailesinden Seyehat Kartları İçin Teşekkür

Bafralı Şehit Ailesinden Seyehat Kartları İçin Teşekkür

Samsun’un Bafra ilçesinde Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Saadet Var ve eşi Hızır Var ücretsiz seyahat kartları müjdesi için Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkür etti. Arife günü programında...

Samsun’un Bafra ilçesinde Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Saadet Var ve eşi Hızır Var ücretsiz seyahat kartları müjdesi için Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkür etti.

Arife günü programında şehit oğlu Hüseyin Var'ın kabri başında bir açıklama yapan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Saadet Var ve eşi Hızır Var, "Bizler şehit aileleri ve gazi aileleri adına 2005 yılında bizlere verilen seyahat kartlarında çok sıkıntılar çektik. Çoğu şehit ve gazi aileleri otobüslerden bile atılarak dışlanmışlardı. Bizler o günden bugüne yaklaşık 9 yıldır bunun için mücadele verdik, kampanyalar yaptık. Dün gece ise Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun müjde vermesi bizlerin acılarını bir nebze olsa da hafifletmiştir. Teşekkür ederiz.’’ dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.