Bafra Tso, Dubai'de Uluslararası Yapı Ve İnşaat Fuarına Katıldı

Bafra Tso, Dubai'de Uluslararası Yapı Ve İnşaat Fuarına Katıldı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Dubai’de 5’incisi gerçekleşen Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı ve iş gezisine üyeleri ile birlikte katıldı.Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan heyet stantları gezerek dünyanın farklı ülkelerinden...

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Dubai’de 5’incisi gerçekleşen Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı ve iş gezisine üyeleri ile birlikte katıldı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan heyet stantları gezerek dünyanın farklı ülkelerinden gelen firmalar ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi. Ras Al Khaimah eyaleti Rak serbest bölgesi ziyaret edilerek burada yetkililer tarafından Bafra TSO katılımcılarına brifing verildi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti Dubai Konsolosluğu ziyaret edilerek Ticaret Ataşesi Serdar Kumbaracı ile bir toplantı yapıldı. Yapılan toplantıda Türkiye ile Birleşik Arap emirlikleri arasında Türkiye’deki ticaret değerlendirildi.Ticaret Ataşesi Serdar Kumbaracı Birleşik Arap Emirliklerinden Karadeniz’e, özellikle Trabzon’a ziyaretçi gittiğini söyledi. Fuar ve İş gezisine 42 kişiden oluşan iş adamlarımız fuarda sergilenen inşaat sektöründeki son gelişmeleri inceledi. Fuarda banyo, mutfak ve sağlık gereçleri, metal, çelik, tesisat, su teknolojisi taşıma, dekoratif ürünler güvenlik ve güvenlik ekipmanları, kapılar ve pencereler iskele, elektrik sistemleri yazılım , kaplama, boyama, alçı, fayansları, özel inşaat (yüzme havuzları, çeşmeler) yangın söndürme ve koruma, termal nem, cam ve cam, koruma , peyzaj ürünler ve hizmetler, ahşap, plastik ve kompozit, mermer, seramik gibi çeşitli ürünler katılımcılara sunuldu. Bu turizm potansiyelinden Samsun’un ve Bafra’nın faydalanması için çalışma yapacağız.’’ dedi. Konsolosluktaki görüşmeye Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafralı İşadamı Kaya Aşçı ve Bafra TSO üyelerinden oluşan bir heyet katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.