Badmintonculara Malzeme Yardımı

Badmintonculara Malzeme Yardımı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 2015 yatırım programına alınan spor kompleksinin önümüzdeki yıl yaşama geçireceklerini ve sporcu fabrikası oluşturacaklarını söyledi.        Hadi,...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 2015 yatırım programına alınan spor kompleksinin önümüzdeki yıl yaşama geçireceklerini ve sporcu fabrikası oluşturacaklarını söyledi.

    

    Hadi, Badminton Federasyonu İl Temsilcisi Ceyhun Öktem’in girişimleriyle Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen badminton topu, raketi ve filesinin dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, son yıllarda badmintonda lisanslı sporcu sayasındaki artışın kendisini mutlu ettiğini kaydetti.

    Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen hakem ve antrenör seminerinde başarılı olanlara diplomalarını da dağıtan Hadi, törende şöyle konuştu: "Önümüzdeki yıl 10 salonun bulunduğu spor kompleksini yaşama geçirerek sporcu fabrikası oluşturacağız. 7-8 ayda tamamlanacak olan komplekste badminton salonu da olacak. Hedefimiz 51 branşta tesis ve malzeme konusunda sıkıntı yaşamamaktır. Her yaşta herkesin yapacağı badminton sporuna desteğimizi artırarak sürdüreceğiz. Badminton Milli Takım Antrenörü Muzaffer Akyiğit’in Adanalı olması büyük avantaj."

    Hadi, hakem ve antrenör kursunda başaralı olan ve diplomalarını alan kursiyerlere, badmintona daha çok zaman ayırmalarını konusunda öğütlerde bulundu.

    Adana’da 14 kulübün badmintonda faaliyet gösterdiğinin altını çizen Öktem, “Sporcu ve kulüp sayamızın sürekli artması, okulların badmintona önem vermesi, malzemelerin ucuz, kuralların basit olması nedeniyle badmintonda patlama yaşıyoruz." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.