Aziz Yıldırım 3 kez uğur denedi

Aziz Yıldırım 3 kez uğur denedi

Süper Lig'İn 5. haftasında evinde Trabzonspor'a karşı ecel terleri döken takımını tribünden izleyen Aziz Yıldırım, 3 kez uğur denedi.

Yaklaşık 1.5 yıl sonra ilk kez bir büyük maçı tribünden izleyen Yıldırım statta 3 kez yer değiştirip uğur denedi ama kötü futbol ve kaybedilen 2 puan nedeniyle üzgün ayrıldı. Cumartesi akşamı Sancaktepe'ye giderek takıma moral veren Yıldırım önce ön sıralardaki Ali Koç'un yanına oturdu.

 

BOŞ GÖZLERLE BAKTI
GOL gelmeyince arka sıralara geçti. En sonunda daha arkalardaki camekanlı bölümden izledi. Maç bitti, stat boşaldı ama Aziz Yıldırım yerinden kalkmadı. Üzüntülü hali yüzünden okunuyordu. Boş gözlerle sahaya baktı ve sessizce sttattan ayrıldı.

Hiçbir çirkinlik görmedik
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, daha önce açıkladığı gibi maçı izlemek için Kadıköy'e gelmedi. Bordo-Mavilileri temsilen Asbaşkan Nevzat Şakar tribündeydi. Ancak F.Bahçeliler onu yalnız bıraktı. Nevzat Şakar, maçı TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı ile birlikte izledi. Şakar, 'F.Bahçe yönetiminden bize karşı en küçük bir çirkin tavır görmedik' şeklinde konuştu.

KADIKÖY'DE TEK BAŞINA!
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, stat boşaldıktan sonra bile yerinden ayrılmadı. Boş sahaya üzgün bir şekilde baktı. Kaçan 2 puanın acısı adeta gözlerinden okunuyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.