Aziz Bekir: Üzgünüz

Aziz Bekir: Üzgünüz

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir, Galatasaray Odeabank maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Bekir takımda ki eksiklere rağmen iyi mücadele ettiklerinin altını çizdi

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’daiç sahada alınan Galatasaray Odeabank yenilgisinin üzüntüsü yaşanıyor. Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir, Galatasaray Odeabank maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.  Bekir, 82-68 kaybettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının potansiyellerine göre maksimumunu verdiklerini ifade etti. Galatasaray Odeabank'ın çok iyi takım olduğunu belirten Bekir, "Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Potansiyelimize göre iyi oynadık. Skorer oyuncumuz olmayınca tıkanıyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde Williams döner " diye konuştu.

MULLENS HİÇ SAVUNMA YAPMIYOR

Byron Mullens’i savunma performansından ötürü de eleştiren başarılı antrenör, “Byron Mullens kötü oynuyor. Çıkardıktan sonra takım daha çok savunma yapmaya başladı. Çok net ki ‘benim yapacağım bir şey yok’ diyor. Maç içinde birçok savunma değişikliği yaptık ama hiçbirinde başarılı olamadı. Kötü savunma ile hiç savunma yapmamak çok ayrı. Bazı oyuncularda savunma yamıyor ama idare ediyor. Mullens hiç savunma yapmıyor. Bu savunma değil.

KONYASPOR İKİNCİ YARI İYİ SAVUNMA YAPTI

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman da maçın ilk yarısında hem savunma hem de hücumda istediklerini yaptıklarını dile getirdi.

İkinci yarı Torku Konyaspor'un iyi savunma yaptığını belirten Ataman, şöyle devam etti:

"Hücumda yanlış tercihler yapmaya başladık. Farkında getirdiği rahatlıkla ikinci yarı iyi oynamadık. Bir ara Torku Konyaspor 6-7 sayıya kadar yaklaşma şansı buldu. Daha sonra dış atışlardan bulduğumuz sayılarla farklı galip geldik. Ligin bu döneminde bu tip maçları kazanmak çok önemli. Her takımın kendi hedefi var. Bizim hedefimiz ligi ilk 2 içerisinde bitirmek. Bunun için de kalan tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.