Aziz Bekir transfer hakkında konuştu

Aziz Bekir transfer hakkında konuştu

Torku Konyaspor Baş antrenörü Aziz Bekir gerçekleşmeyen Daron Lamb transferi ve Reynold transferi ile ilgili konuştu. Bekir, “Oradaki takım doktorları yanlış rapor vermiş menajere. Bizde menajere güvenmiştik. Kötü niyetli değildi menajer. Bizden özür di

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’ da İstanbul Büyükşehir Belediyesi  maçının hazırlıkları sürüyor.  Yeşil-beyazlı ekipte  baş antrenör Aziz Bekir geçtiğimiz hafta içi yaşanan Daron Lamb krizi ve görüşmelerin yapıldığı Reynold  transferi hakkın da konuştu Aziz Bekir Daron Lamb konusunda ise şunları söyledi: “Biz sakatlık yaşadığını biliyorduk. Menajerde bunu söyledi. Geçtiğimiz hafta tam sağlıklı bir şekilde idmana çıktığını söylediler bize. Bizde sıkıntı olmaz dedik. Buraya gelince öyle olmadığını gördük. Menajer hemen sözleşmeyi feshetti. Oradaki takım doktorları yanlış rapor vermiş menajere. Bizde menajere güvenmiştik. Kötü niyetli değildi menajer. Bizden özür diledi. Benim hatam dedi ve size iyi oyuncu bulacağım dedi. JR Reynolds’ı getirdi bize. Bu oyuncu Sağlıklı gelirse iyi olacak. Kariyeri iyi olan kaliteli bir oyuncu. Üst seviyelerde oynayan bir oyuncu. Skor potansiyeli var. Beklentimiz takıma katkı sağlaması” değerlendirmesinde bulundu.

PLİSNİC BİN BARAJINI AŞTI

Torku Konyaspor’un Sırp uzun forveti Vanja Plisnic  Türk Telekom maçında attığı 27 sayı ile tarihe geçti. 4.sezonunu geçiren deneyimli oyuncu Telekom maçıyla birlikte lig tarihinde 100.kez forma giydi. Plisnic aynı zamanda  bin sayı barajını da aşarak ligdeki toplam sayısını  1005’e yükseltti. Başarılı oyuncu 79-61 biten Türk Telekom maçında 27 sayı kaydederek galibiyetin mimarı olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.