Aziz Bekir sabır istedi

Aziz Bekir sabır istedi

Basketbol Süper Liginde mücadele eden Torku Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

7-9 Eylül tarihleri arasında Uşak Kurtuluş Turnuvası'nda mücadele eden ve oynadığı 3 maçı da kaybeden yeşil-beyazlı ekip yeni sezon hazırlıklarını  Konya’da sürdürecek. Torku Konyaspor

Önümüzdeki günlerde Antalya'ya giderek burada katılacağı turnuvada 4 hazırlık maçı daha oynayacak.

Uşak Kurtuluş Turnuvası'yla ilgili değerlendirmede bulunan baş antrenör Aziz Bekir oyuncularının hücumda sıkıntılar yaşadığını belirtti. Bekir, "Çok ağır bir kamp döneminin ardından Uşak'ta 3 hazırlık maçı oynadık. Fiziksel olarak yorgun olan oyuncularım hücum organizasyolarında sıkıntılar yaşadı. Yeni bir takım olmamızın yanı sıra kamp döneminde teknik-taktik çalışmalarına fazla ağırlık vermediğimizi de göz önünde bulundurarak bu sıkıntıları normal karşılıyoruz. Zamana ihtiyacımız var. Önümüzdeki süreçte hücum tarafındaki eksiklerimizin neden kaynaklandığını bularak çalışmalarımıza bu yönde ağırlık vereceğiz" dedi.

Transferin her zaman gündemde olduğunu da sözlerine ekleyen Bekir, "Türk oyuncu transferi için bir kaç oyuncu ile görüşme yaptık ancak olumlu ve net bir sonuç alamadık. Transfer her zaman gündemimizde ancak şu anda açıklayabileceğimiz somut bir gelişme yok. Troy De Vries hakkında bu gün çıkan söylentilerin ise tamamen gerçek dışı olduğunu söylemek istiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.