Azerbaycan'da Uluslararası Eğitim Ve Kariyer Planlama Fuarı Başladı

Azerbaycan'da Uluslararası Eğitim Ve Kariyer Planlama Fuarı Başladı

Azerbaycan'da Uluslararası Eğitim ve Kariyer Planlama Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Başkent Bakü'deki Expo Merkezi'nde düzenlenen fuara, 20 ülkeden 122 firma katıldı. Fuara gelen yüzlerce öğretim görevlisi ve öğrenciler yerli...

Azerbaycan'da Uluslararası Eğitim ve Kariyer Planlama Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Başkent Bakü'deki Expo Merkezi'nde düzenlenen fuara, 20 ülkeden 122 firma katıldı. Fuara gelen yüzlerce öğretim görevlisi ve öğrenciler yerli ve yabancı firmalarla yakından bilgi edinme fırsatı buldu. Stantlarda eğitim kurumlarının tanıtımını yapan yetkililer fuardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Azerbaycan'da faaliyet gösteren Kafkas Üniversitesi'nin tanıtımını yapmak için fuarda stant açan Goşkar Osmaov, Cihan Haber Ajansı'na(Cihan) yaptığı konuşmasında, eğitim ve kariyer planlama fuarına 8'inci defa katıldıklarını bildirdi. Fuara ilginin giderek arttığını dile getiren Osmanov, eğitim kurumları hakkında öğrencilerin sorularını cevapladıklarını söyledi.

Fuarda Yaşar Üniversitesi'nin standını açan Şebnem Yenal da Cihan'a yaptığı açıklamasında, fuarda öğrencilerin daha çok yüksek lisans ve doktora eğitimi konusunda ilgilendiklerini ifade etti. Yenal, "Bizim için çok daha iyi açıkçası master ve doktora. Çünkü en azından Azerbaycan'ın insan kaynakları babında daha fazla şeyleri vermeyi umuyoruz öğrencilerimize" dedi. Fuardan memnun kaldıklarını bildiren Yenal, ileride yapılacak eğitim fuarlarına tekrar katılacaklarını belirtti.

Azerbaycan'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Eğitim ve Kariyer Planlama Fuarı çerçevesinde yerli ve yabancı eğitim kurumları yetkilileriyle yakından iletişim kurma fırsatı bulan ziyaretçiler, üniversite tercihi, öğrenim harçları, başvuru süreci , iş stajı ve birçok konuda sorularına cevap bulabiliyorlar. Söz konusu fuar 12 Ekim'e kadar devam edecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.