Aymaz’da en yavaş bisiklet yarışması

Aymaz’da en yavaş bisiklet yarışması

Meram Abdullah Aymaz İlköğretim okulunda sportif etkinlikler tüm hızıyla devam ederken, son olarak öğrenciler arası en yavaş bisiklet sürme yarışması gerçekleştirildi.

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan ve yaptığı sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle isminden söz ettiren Meram Abdullah Aymaz İlköğretim okulunda etkinliklerde bir ilke daha imza atıldı. Konya’da ilk kez organize edilen En yavaş bisiklet sürme yarışına 40 öğrenci katıldı.
Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Taş “İlk kez gerçekleştirdiğimiz bu yarışmada öğrencilerimiz dengede kalabilmek için sistemlerini birbiriyle ne kadar uyumlu çalışması gerektiğini eğlenerek öğretmeyi hedefledik.” dedi. İki kademe şeklinde yapılan yarışlarda ilk kademesinde Konya bisikletinde önemli yerlere sahip olan bisikletçilerden Şeker sporlu Fethi Acar, Enes Talha Ay, Yasin Beyan, Okan Tat, Tarık Midilliç, Fatih Gören, Fatih Güvenç, Fetullah Köse mücadele etti. Yarış sonunda Fetullah Köse birinci oldu.
En Yavaş bisiklet sürme yarışının ikinci kademesinde Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu 6,7 ve 8 sınıf öğrencilerinde elemeleri geçen 25 öğrenci mücadele etti. Final yarışı sonunda en yavaş bisiklet süren Abdülkadir Küçüksucu birinci,  İhsan Bayık ikinci, Mustafa Özdemiray üçüncü, Yasin Çıray dördüncü ve Harun Bağcı beşinci olarak dereceye girdi. Okul Müdürü Hüseyin Taş, birinci olan sporcuya çeyrek altın, diğer dereceye giren sporculara ise çeşitli hediye çekleri takdim etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.