Aykut Kocaman transfere sıcak bakmıyor

Aykut Kocaman transfere sıcak bakmıyor

İlk yarının son maçında Beşiktaş’a farklı yenilerek devre arasına moralsiz giren Kartal'da gözler ara transfere çevrildi, ancak Aykut Kocaman’ın transfere sıcak bakmadığı öğrenildi. Takımdan birkaç oyuncu ile de yollların ayrılması bekleniyor

KENAR BEK ALINACAK

İlk yarının sona ermesiyle birlikte  Konyaspor’da  gündemin ilk sırasını takıma yapılması planlanan takviyeler aldı.  Yönetim sağ ve sol bek ile kanata dönük orta saha transferi için hareket geçerken Aykut Kocaman’ın transfere sıcak bakmadığı bildirildi. İsimleri daha önce belirlenen sağ ve sol bek ile kanat oyuncu transferleri için; Fas, Norveç, Romanya ve Hırvatistan gibi ülkelerden oyuncu izleyen ve geniş bir liste hazırlayan scout ekibinin çalışmaları Aykut Kocaman’a verildi.

İZLENEN OYUNCULAR GELEBİLİR

Scout ekibinin uzun süredir takip ettiği futbolcuların maliyetlerinin de düşük olduğu ancak Kocaman’ın mevcut kadroyu bozmak istemediği için transfere henüz onay vermediği bildirildi. Daha önce katıldığı televizyon programlarında da transfere çok sıcak bakmadığını ifade eden Aykut Kocaman’ın devre arasında transfer istemediği, scout ekibinin yaptığı çalışmaları ise sezon sonu için değerlendirmeye alacağı öğrenildi. Yönetiminse ikinci yarıda Avrupa hedefinin yakalanması için transferde Aykut Kocaman’a baskı yaptığı gelen bilgiler arasında.

DOSSA VE SİSSOKO YOLCU MU?

Transferde tam bir belirsizlik yaşayan ekibimizde, beklenen performansın yakalanamadığı bazı oyuncularla da yolların ayrılmasına karar verildi. Gelen bilgilere göre, büyük umutlarla alınan ancak performanslarıyla hayal kırıklığı yaşatan Dossa Junior ve İbrahim Sissoko’nun sözleşmelerinin feshedilmesi düşünülüyor. Uzun süredir kadroya giremeyen iki oyuncunun da takımdan ayrılmak istedikleri ve sözleşme feshi konusunda pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Diğer taraftan bu sezon sadece Etimesgut ile oynanan kupa maçında şans bulan Tomas Borek’e ise talip çıkması halinde Çek futbolcunun da gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum