Ayhan Tekin’in babası vefat etti

Ayhan Tekin’in babası vefat etti

Konya Necmettin Erbakan ve Konya Teknik Üniversiteleri eski Kurumsal İletişim Koordinatörü, Konya Teknik Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Dairesi Başkanı, Basın Danışmanı Ayhan Tekin Bey'in babası Mehmet Tekin Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Konya Necmettin Erbakan ve Konya Teknik Üniversiteleri eski Kurumsal İletişim Koordinatörü, Konya Teknik Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Dairesi Başkanı, Basın Danışmanı Ayhan Tekin Bey'in babası Mehmet Tekin Hakk'ın rahmetine kavuştu. Merhumun cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tekke Mezarlığı'na defnedildi. Merhaba Gazetesi olarak merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz. 

adsiz-004.jpg

KGC’DEN TAZİYE MESAJI

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Konya Teknik Üniversitesi çalışanı Ayhan Tekin’in babası Mehmet Tekin’in vefatı nedeniyle baş sağlığı mesajı yayınladı.  Konya Gazeteciler Cemiyeti başkanı Sefa Özdemir, “Konya basın camiasının yakından tanıdığı ve sevdiği Ayhan Tekin’in babası Mehmet Tekin’in vefatını üzüntüyle öğrendik. Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak şahsım ve Konya Basını adına kıymetli kardeşimiz Ayhan Tekin’e ve tüm aileye Allah’tan sabır diliyoruz.” 

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.