Aydınlı Gazilerle Gazi Ve Şehit Yakınları Denizli'yi Gezdi

Aydınlı Gazilerle Gazi Ve Şehit Yakınları Denizli'yi Gezdi

Aydın İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nün diğer kurumlarla hazırladığı “Gaziler Onurumuz ve Gururumuz” projesi kapsamında Aydınlı gazilerle gazi ve şehit yakınları Denizli'yi gezdi. Öncelikle Çayyüzü Şehitliği’ni ziyaret...

Aydın İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nün diğer kurumlarla hazırladığı “Gaziler Onurumuz ve Gururumuz” projesi kapsamında Aydınlı gazilerle gazi ve şehit yakınları Denizli'yi gezdi. Öncelikle Çayyüzü Şehitliği’ni ziyaret eden grup, şehitler için dua etti. Daha sonra Pamukkale ve Kaklık Mağarası'nı gezdiler. Geziye katılanlara seslenen Aydın Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, devlet olarak her zaman şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarının yanında olduklarını söyledi.

Aydın’dan yola çıkan gaziler, gazi yakınları ve şehit yakınları, Karahayıt Askerî Tesisleri’nde çiçeklerle karşılandı. Burada bir süre dinlenen grup, daha sonra Pamukkale’ye hareket etti. Burayı rehber eşliğinde gezen gruba, Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Huzurevi'nde öğle yemeği ikram edildi. Burada düzenlenen toplantıda gaziler, gazi yakınları ve şehit yakınlarının duyguları ve düşünceleri alındı. Bazıları sıkıntılarını dile getirirken bazıları da devletin ve halkın kendilerini unutmamasını ve sık sık ziyarete gelmesini istedi. Bir konuşma yapan Jandarma Yarbay İsmail Kılınç, günün her saati gaziler, gazi yakınları ve şehit yakınlarının emrinde olduklarını belirtti. Tek tek söz alan kurum yetkilileri de halkın nezdinde olduğu gibi kurumlarda da baştacı olduklarını ve her türlü desteği vereceklerini belirtti. İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Necati Doru ise, "Onurumuz ve gururumuz olan gaziler, gazi yakınları ve şehit yakınlarına sahip çıkmak görevimizdir." dedi.

Gaziler ve şehit yakınları için devlet kurumlarında iş imkanı sağlandığını, Aydın’dan geçen dönemde 145 başvuru yapıldığını ve bunlardan 44 kişinin kurayla atandığını ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı İbrahim Tuna, bu dönemde de yeni alımlar olacağını ve bu konuda kurum olarak 30 dosya hazırladıklarını söyledi. Devletin kendilerini unutmadığını görmenin mutluluğunu yaşadıkları ifade eden gaziler, gazi yakınları ve şehit yakınları ise her zaman hatırlanmanın mutluluğunu yaşamak istediklerini belirtti.

Proje Aydın İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Bölge Komutanlığı, Sağlık İl Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’n n katkılarıyla düzenlendi. Geziye Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, Yazı İşleri Müdürü Hüseyin İpek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Fethi Karsak, Büyükşehir Belediyesi’nden Osman İrik ve diğer bazı kurum temsilcileri katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.