Aydın Tümsiad’tan 18 Mart Mesajı

Aydın Tümsiad’tan 18 Mart Mesajı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal, tarafından yapılan açıklamad...

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal, tarafından yapılan açıklamada; “Milletimizin, birlik beraberlik ve sağduyuya en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde, bize kendimizi, benliğimizi hatırlatan en belirgin ortak hafızamızdır Çanakkale destanı. Bir milletin tek yürek olduğunda, bekasına kast etmiş nice güçlü düşmanları bertaraf edilmesinin anıtlaşmış ifadesidir Çanakkale.

Tüm toplumumuzun Çanakkale savaşlarında gösterdiği birlik ve beraberlik ve organizasyon duygusunu, yaşadığımız bu günlerde de hayatın her aşamasında gösterebilmesini temenni ediyoruz. Bizlere böyle cennet bir vatanı miras bırakan, Çanakkale şehitlerimizin şahıslarında, tüm şehitlerimize cenabı Mevla dan rahmet diliyoruz. Vatan onlara minnettardır" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.