Aybaba o pozisyon için ne dedi?

Aybaba o pozisyon için ne dedi?

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, takımının Sivasspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba takımının Sivasspor'a 1-0 kaybettiği karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

 

İlk 15 dakikanın ardından istediklerini yapamadıklarını belirten Aybaba; "Biz arkadaşlarla hep konuşuyoruz biz çok koşacağız alan daraltacağız, rakibe top vermeyeceğiz diye. Bu özelliklerimizi sahaya yansıtamazsak çok zorlanacağımızı biliyorduk. Böyle oluncada rakip 20. dakikadan sonra üstünlük kurdu orta alanda. Bizim takımımızın belli sayıda iyi oyuncusu var. O oyuncuların da performansı böyle inişli çıkışlı olmamalı." şeklinde konuştu.

Yedikleri golü tek kelimeyle 'komedi' olarak niteleyen başarılı teknik adam; "Frikikte baraj 5-6 metre falandı. Sonrasında Uğur vurdu Fernandes'e çarptı. Bir takımın başına gelebilecek bütün şanssızlıklar bu pozisyonda başımıza geldi." ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisine ilişkin açıklamalarda da bulunan Aybaba; "Çabuk toparlanmamız lazım. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu hafta rakiplerimiz kaybetti. Kazanarak kendimize puan avantajı sağlar ve çıkışa geçeriz diye düşünüyorduk ancak olmadı. Arkadaşlarımızla konuşacağız, önümüzdeki haftaya kadar toparlanıp derbiye çıkacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.