Ayaz: Takımda düşüş var

Ayaz: Takımda düşüş var

Karabükspor karşısında alınan yenilgiden dolayı taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür dilediklerini söyleyen Mehmet Ayaz, bahanelerin arkasına sığınmadıklarını ve kafalardaki Süper Lig'e yükselme düşüncesini Karşıyaka maçını kazanarak eyleme dönüştürecek

Mehmet Ayaz, Karabükspor maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Kötü bir yenilgi aldık. Takım olarak ilk yarı iyi oynadığımızı ve mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. 1-0 öne geçtik. Ama skoru koruyamadık. Duran toplardan kötü ve bize yakışmayacak goller yediğimizi düşünüyorum. Sonuçta 4-1 kaybettik ve hiçbir bahanenin arkasına sığınmıyoruz. Önümüzde daha 10 maç var ve bizler bu takımı Süper Lig'e çıkartacağımıza inanıyoruz. Bir seri yakalamak istiyoruz. Bunun için ilk maç olan Karşıyaka karşılaşmasına kazanmamız gerekiyor. Artık sözlerin anlamı yok. Kafamızdaki düşünceleri eyleme geçirme zamanı geldi. İnşallah Karşıyaka maçıyla bu eyleme ilk adımı atarız diye düşünüyorum. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu saatten sonra yapacağımız tek şey geçmişi unutmak ve önümüze bakmak. Onlar bizi kalan haftalarda desteklesinler. Bizde onlara Süper Lig'e çıkarak en güzel hediyeyi vereceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Takımda yaşanan düşüş ile ilgili sorulan bir soruya  Mehmet Ayaz, "Takımda bir düşüş var. Bunu çözebilmiş olsaydık zaten bu düşüşü yaşamazdık diye düşünüyorum. Herkes forma konusunda gereken şansı aldı. Ama sonuç bir türlü değişmedi. Ama her düşüşün bir de çıkışı vardır. İnşallah biz de bu çıkışı Karşıyaka maçıyla birlikte yakalarız. Çünkü haftalar gittikçe daralıyor. Hem moral hem de ilk 2 iddiamızı güçlendirmek açısından bir galibiyete ihtiyacımız olduğuna inanıyorum" cevabını verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.