Ayakkabı Sektörü 35. Kez Fuarda Buluşacak

Ayakkabı Sektörü 35. Kez Fuarda Buluşacak

İzmir’de yeni yılın ilk fuarı, Kültürpark alanında düzenlenecek olan "Ayakkabı Yaz" olacak.

İzmir’de yeni yılın ilk fuarı, Kültürpark alanında düzenlenecek olan "Ayakkabı Yaz" olacak. Ayakkabı sektörü, 2014 yılının ilk fuarında İzmir’de buluşmaya hazırlanıyor. 35. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı (Ayakkabı Yaz), 9-12 Ocak 2014 tarihleri arasında düzenlenecek.

İzmir Fuarcılık A.Ş. (İZFAŞ), bu fuarları yaz ve kış olmak üzere yılda iki kere İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD), Ankara Ayakkabıcılar Odası ve sektör temsilcilerinin destekleriyle düzenliyor. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık Ayakkabı Yaz, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda yapılacak. Dört gün sürecek fuarda 2 no’lu holde kadın ve erkek, 3 no’lu holde çocuk ayakkabıları ve yan sanayi ürünleri sergilenecek. Vitrinlerden önce 2014 yılının kış modellerinin sergileneceği fuarda erkek, kadın, çocuk ve spor ayakkabı modelleriyle terlik, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yer alacak.

Fuara yönelik tahsis çalışmalarının devam ettiğini belirten İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, “İZFAŞ olarak sektöre, kent, bölge ve ülke ekonomisine destek vermek için uğraşıyoruz. İzmir’in öncü fuarcılık şirketi olarak hedefimiz, başarılı organizasyonlara imza atmak. Bu fuarlar sayesinde İzmir, bu sektörlerde dünya çapında tanınan bir marka haline gelmiştir. Bölgenin ihracat ve istihdam potansiyeli yüksek sektörlerine yönelik profesyonel ihtisas fuarlarından olan ayakkabı fuarlarını daha da büyütmeyi amaçlıyoruz.” dedi. Ayakkabı sektörünün İzmir ekonomisindeki önemini vurgulayan ve fuarının İZFAŞ’ın düzenlediği ilk sektör fuarlarından olduğunun altını çizen Örs, şunları kaydetti: “Fuar, her zaman olduğu gibi bu yıl da çeşitli ticari anlaşmalara neden olurken 2014’ün ayakkabı yaz modası, vitrinlerden önce İzmir’de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.” Ayakkabı sektörünün yeni pazarlara açılması ve mevcut pazarlarını geliştirmesi için alım heyeti organizasyonlarına büyük önem verdiklerini söyleyen Örs, sektörün hedef pazarları arasındaki ülkelere yönelik ziyaretçi çalışması yaptıklarını da aktardı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.