Avrupa Judo Üçüncüsü Başkan Zolan'ı Ziyaret Etti

Avrupa Judo Üçüncüsü Başkan Zolan'ı Ziyaret Etti

Judoda Avrupa üçüncüsü olan Denizli Büyükşehir Belediyespor'un milli sporcusu Nesrin Çetin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri Akın Çelik ve Kamil...

Judoda Avrupa üçüncüsü olan Denizli Büyükşehir Belediyespor'un milli sporcusu Nesrin Çetin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri Akın Çelik ve Kamil Yaşar Güleç de hazır bulundu.

Başkan Zolan, 44 kiloda Avrupa üçüncüsü olan Çetin'i tebrik ederek, "İnşallah dünya şampiyonasında da aynı başarıyı elde edeceğiz." dedi. Çetin'in şampiyonaya hazırlık yaparken çok gayret gösterdiğini, çok istekli olup çalıştığını ifade eden Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyespor, olanca gücüyle destek vermeye çalıştı. Başta kulüp başkanımıza, yöneticilerimize ve emek veren antrenörlere teşekkür ediyorums" diye konuştu. Çetin'in çok gayret edip yılmadığına dikkat çeken Zolan, "Avrupa üçüncülüğünü Denizlimiz'e, ülkemize getirdin. Seni tebrik ederiz. Başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Ziyarette Başkan Zolan, Çetin’e çeşitli hediyeler verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.