Avrupa Gençlik Yılları etkinliği ilgi gördü

Avrupa Gençlik Yılları etkinliği ilgi gördü

Karatay BİST Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Gençlik Yılıkapsamında düzenlenen Gençlik Yılı Etkinlikleri coşkusu devam ediyor.

 18-19 Mayıs tarihleri arasındaki etkinlikler büyük bir ilgi ve coşkuyla devam etti. Okulumuz, alan stantlarıyla misafirlere tanıtıldı. El Sanatları Teknolojileri Alanı öğrencileri çeşitli türlerde değişik yöntemlerle yaptıkları el işleriyle göz doldurdu. Grafik ve Tasarım Alanı öğrencileri çizimleri ve tasarımlarıyla dikkat çekti. Moda Tasarımı Teknolojileri Alanı öğrencilerinin diktikleri çeyizlik ürünler büyük rağbet gördü. Gıda
Teknolojileri Alanı öğrencileri tahlil ve analizler yaptı. Çocuk Gelişimi Eğitimi Bölümü öğrencileri yaptıkları ürünler, kostümlü kahramanlar ve boyamalar ile etkinliği renklendirdi. Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı Bölümü öğrencileri kermese büyük katkıda bulundu. Açık Lise öğrencilerimiz de hafta sonu kermes için ter döktü. Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerimiz alanlarını tanıttı. Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı öğrencilerimiz ürünlerini sergilemişler ayrıca kilo, tansiyon ve oksimetre ile kandaki oksijen miktarını ölçtü. Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri Alanı öğrencileri gelinlik hazırladı. Alan tanıtımı dışında okulda halk oyunları gösterisi, spor aktivitesi, müzik dinletisi ve gıda kermesi yapıldı.
10-4.jpg

 

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.