Avcı mı, Doğan mı?

Avcı mı, Doğan mı?

Konyaspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak maç bugün saat 20.30’da Ali Sami Yen’de oynanacak. Bu mücadeleden Avcı mı, Doğan mı karlı çıkacak? Konyaspor’da önemli eksik yok

Konyaspor, bugün İstanbul deplasmanında Büyükşehir Belediyespor ile ligdeki 5. maçına çıkacak. Ali Sami Yen stadındaki karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Maçta, Trabzon Bölgesi üst klasman hakemi Abdullah Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz'ın yardımcılıklarını Trabzon'dan İsmail Köse ve İzmir'den Arkın Akgöl yaparken, maçın dördüncü hakemi Manisa'dan Çağatay Şahan..
TER İDMANI ŞENLİKKÖY’DE
Konyaspor'da, bu maçın Konya bölümündeki hazırlıkları Cuma akşamı yapılan taktik antrenmanıyla tamamlandı. Ç alışmaya sakat olan İbrahim Ege katılmazken, Kanfory Sylla ise düz koşu yaptı. Yeşil-beyazlılar, İstanbul’a dün sabah Türk havayollarının tarifeliği uçağıyla giderek Holiday İnn otelde kampa girdiler. Konyaspor’un İstanbul deplasmanı masraflarını, Konya Çimento fabrikası Genel Müdür ve Konyaspor As Başkanlarından Davut Ulus karşıladı. Kartallar, Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları dün akşam saatlerinde Şenlikköy Sahasında gerçekleştirdikleri antrenmanla tamamladılar.
Konyaspor’un 20 kişilik kadrosunda şu oyuncular yer aldı.. Gökhan Tokgöz, Orkun Uşak, Erdinç Yavuz, Martin Klein, Mahamoudou Kere, Mehmet Sedef, Ramazan Kahya, Basem Abbas, Hakan Aslantaş, Adnan Güngör, Emre Toraman, Veli Acar, Erdal Kılıçaslan, Peter Grajciar, Ali Dere, Montano, Borek Dockal, Tazemeta, Eser Yağmur, İvan Lietava..
KARTAL’DA HEDEF: 1 PUAN
Ligde oynadığı ilk 4 maçta 1 galibiyet, iki beraberlik ve bir yenilgi alan ve 5 puanla 10. sırada yer alan Konyaspor’da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hedefi de en az 1 puan olarak belirlendi.. Rakibin oturmuş bir kadroya sahip olduğunu belirten Başkan Bahattin Karapınar, “İstanbul deplasmanından puanla dönmek istiyoruz. Rakibimiz, geçene hafta yenilmesi nedeniyle bu hafta bize karşı var gücüyle saldıracak. Biz kendi futbolumuzu sahaya yansıtmamız halinde puan almamamız için bir neden yok. Bunu gerçekleştirecek kadroya sahibiz” diye konuştu..
Lige, yeni bir kadro ile, düşmeme amacıyla başlayan ve futbolunu her geçen hafta daha da geliştiren Konyaspor, bugün İstanbul BŞ karşısına muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Gökhan- Veli, Kere, Erdinç, Abbas- Dockal, Emre Toraman, Adnan, Montano, Peter Grajciar- İvan Lietava..   
BÜYÜKŞEHİRLE 5. RANDEVU
Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 5.haftasında bugün karşılaşacağı Büyükşehir Belediyespor ile bugüne kadar dört kez karşılaşırken, bir galibiyet, üç yenilgi aldı. Konyaspor rakibi ile deplasmanda oynadığı iki maçı da kaybetti. Konyaspor ile Büyükşehir B.Ş.Bld.Spor arasındaki Turkcell Süper Lig’deki rekabet 2007-2008 sezonunda oynanan ve temsilcimizin 3-2 galibiyetiyle tamamlanan maçla başlarken, rövanş 5-0 mağlubiyetle sonuçlandı. 2008-2009 sezonunun ilk yarısında Konya'da oynanan maçı Kartal, 2-1'lik skorla kaybederken, deplasmanda maçın galibi 2-0 ile ev sahibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor olmuştu.
PETER’E YAŞ GÜNÜ KUTLAMASI
Konyaspor’a sezon başında Slavia Praha takımından transfer olan, orta saha oyuncusu Peter Grajciar’a 27. yaş gününde sürpriz bir kutlama programı yapıldı.  Hazırlanan pastayı takım kaptanlarından  Erdal Kılıçaslan ile birlikte kesen Peter Grajciar'a ilk parçayı kaptan Erdal ikram ederken, teknik direktör Ziya Doğan, yardımcı antrenörler ve takım arkadaşları Peter’i nice seneler dileğiyle kutladılar..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.