Avcı: Biz kazanalım rakiplerin önemi yok

Avcı: Biz kazanalım rakiplerin önemi yok

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı: “Biz kendimiz galip geldiğimiz sürece rakiplerimizin ne yaptığının çok önemi yok” dedi.

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, Kırklareli galibiyetini değerlendirdi

Alper Avcı’nın açıklamaları şu şekilde:

"Öncelikle kazandığımız için mutluyuz. Galibiyet önemliydi ancak bundan daha önemli olan iç sahadaki galibiyet serisini sürdürebilmekti. Biz oyuncularımız ile maçtan önce şunu konuştuk. Biz kendimiz galip geldiğimiz sürece rakiplerimizin ne yaptığının çok önemi yok. Bizim kendi alacağımız sonuçlar daha önemli. Karşılaşmayı değerlendirecek olursak bugün ilk yarıda coşkumuz eksikti. Açıkça ifade etmek gerekirse ikinci yarıda tamamen farklı bir görüntüye büründük. Değişen duygularla ve oyunsal anlamda daha motive olmuş bir şekilde sahadaydık. Savunma ve hücum anlamında doğru işler yapıyoruz. Sevindirici olan gönül rahatlığı ile tüm oyuncularımızın katkı vermesi. Bir takım bütünlüğümüz var, kim oynarsa doğrudan katkı vermeye çalışıyor. Bu gün iki arkadaşımız cezalıydı yerine oynayanlar doğrudan katkı verdi.

Rakiplerimiz artık bize karşı saygı duyarak sahaya çıkıyorlar. Bu bizim adımıza doğru işleri yaptığımızın göstergesi. Bu oyuncular bunu başardı ve inanıyorum daha iyi yerlerde olacaklar.

OYUNCULARIMIZ KONYASPOR FORMASI GİYECEK NİTELİKTE

Play-off olur olmaz çok önemli değil ama önümüzdeki dönemlerde oyuncularımızın tamamı Konyaspor forması giyebilecek nitelikte. Bu bizim için gurur verici. Sezon başında yeni bir yapılanmaya gittik. Genç arkadaşlarımız var kadromuz içerisinde. Hayatında ilk defa profesyonelliği yaşayan arkadaşlarımız var aramızda. Hepsinin zamana ihtiyacı vardı. Bu gün iki tane arkadaşımız ilk kez forma giydi. Kadromuzda 26 tane oyuncumuz ver hepsi bizim evladımız. Zamanla hepsinin oynayacağını söylemiştik. Fırsat buldukça yine tüm oyuncularımıza şans vermeye gayret edeceğiz. Tüm oyuncularımızda ciddi bir gelişim var ve özveriyle mücadele ediyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.