Atso’nun 9. Spor Oyunları Başladı

Atso’nun 9. Spor Oyunları Başladı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın(ATSO) bu yıl 9'ncusu düzenlediği Spor Oyunları, Atatürk Stadyumu'nda yapılan açılış programı ile başladı. Protokol, ilk günkü etkinlerde penaltı atışları yaptı. Spor Oyunları açılış törenine...

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın(ATSO) bu yıl 9'ncusu düzenlediği Spor Oyunları, Atatürk Stadyumu'nda yapılan açılış programı ile başladı. Protokol, ilk günkü etkinlerde penaltı atışları yaptı.

Spor Oyunları açılış törenine Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, il müdürleri, sivil toplum temsilcileri, ATSO Yönetim Kurulu üyeleri, oyunlara katılan firma temsilcileri, sporcular ve diğer davetliler katıldı.

Vali Hakan Yusuf Güner, ATSO’nun sosyal sorumluluk projesi adı altında düzenlediği bu organizasyonda bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Güner, "Şüphesiz ki bir memleketin, bir yörenin, bir şehrin zenginleşmesi sadece kişilerin zenginleşmesiyle oluşmaz. Bir memleketteki gerçek zenginlik, bireylerin oluşturduğu zenginleşmenin, toplumla, zekat kültürüyle, sadaka kültürüyle, aynı zamanda sosyal sorumluluk kültürüyle yansıtılmasıyla, paylaşılmasıyla, birliktelik oluşturmasıyla gerçekleşir." dedi. Bu tür etkinliklerin şehrin gelişmesine önemli katkılar sağladığını ifade eden Güner, bir şehirde turizm, sanayi ve ticaret olacaksa bunun spor ve kamp turizmini de kapsadığını anlattı.

Güner, "Ben bu gün vesilesiyle özellikle şehrimizde kardeşliğin birlik ve beraberliğin sporda bir araya gelen bütün kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde Türkiye’ye örnek olacak tesislerimizi bitireceğiz. Bu tesislerin hem termal turizmiyle, sanayimizle, üniversitemizle, hem de bu ilin elitleriyle buluşmasını istiyoruz. Afyonkarahisar’da ciddi bir rekabet var. İller arası bölgeler arasın da bir rekabet bu. Bu rekabette öne geçebilmemiz için Afyonkarahisar’ın vizyonunu oluşturmamız gerekiyor." diye konuştu.

Vali Hakan Yusuf Güner’in hakemlik yaptığı ve protokol üyelerinin tamamının katıldığı halat çekme yarışmasında eğlenceli anlar yaşandı. İlk günkü program 3’er penaltı atışı yapılmasıyla sona erdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.