Atlı Kurban Yakalama Timi Antrenmanlarına Başladı

Atlı Kurban Yakalama Timi Antrenmanlarına Başladı

Kurban Bayramının yaklaşması dolayısıyla Erzincan Belediyesi 'Kurban Yakalama Timi’ de hazırlıklarına başladı. Kaçan kurbanlıkları yakalayarak sahiplerine teslim etmek edecek Erzincan Belediyesi Kurban Yakalama Timi bu sene bünyesine iki...

Kurban Bayramının yaklaşması dolayısıyla Erzincan Belediyesi 'Kurban Yakalama Timi’ de hazırlıklarına başladı. Kaçan kurbanlıkları yakalayarak sahiplerine teslim etmek edecek Erzincan Belediyesi Kurban Yakalama Timi bu sene bünyesine iki de atlı ekip kattı.

Kurban Bayramı öncesi antrenmanlara başlayan 8 kişilik ekip koşu ve kondisyon hareketleri yapıp, şınav çekerek, kaçan kurbanlığa kement ve uyuşturucu silahla müdahale eğitimi alıyor. Kurban Yakalama Timi Şefi Ertuğrul Telli, bu sene ekibe iki kişilik atlı ekibi de eklediklerini belirterek; “Her sene olduğu gibi bu sene de Kurban Yakalama Timi’ni kurduk. Kaçan kurbanlıkları en kısa zaman da etkisiz hale getirmek için uğraş veriyoruz. Günde iki saat antrenman yapıyoruz. Bu sene bir değişiklik yaptık atlı ekip oluşturduk. Kaçan kurbanlıkları en kısa zaman da etkisiz hale getirmek için uğraş vereceğiz” dedi.

Kurban Yakalama Timi personeli Ulaş Yağmur ise “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi antrenmanlarımız devam ediyor. Amacımız kaçan kurbanlıkları en kısa zaman da yakalayarak sahiplerine teslim etmek” olduğunu söyledi.

Eğitime bayrama kadar devam edecek time, bayram süresince belediyenin "Alo 153" telefon hattından ulaşılabilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.