Atiker Konyaspor kayıp istemiyor

Atiker Konyaspor kayıp istemiyor

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında bugün Aytemiz Alanyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. 

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.  Top kapma ve 5'e 3 pas çalışmasıyla devam eden idman, taktik çalışma ile tamamlandı. Yarın oynanacak maçta Selim Ay ve Paolo Hurtado sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Atiker Konyaspor ile Aytemiz Alanyaspor bugün saat 20.00'de Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşılaşacak.

Atiker Konyaspor bugün sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak. Saat 20.00’da başlayacak karşılaşma Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak. Maçı Halil Umut Meler yönetecek. Yeşil-beyazlı ekip ilk yarının kalan maçlarında kayıp yaşamak istemiyor

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 14. hafta maçında sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Abdulkadir Bitigen.

SÜPER LİGDE 5. RANDEVU

Atiker Konyaspor Alanyaspor ile bugün 5. Maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip 4 maçta rakibine karşı 2 galibiyet 2 yenilgi aldı. Atiker Konyaspor 2 yenilgisini de iç sahada oynadığı maçlarda aldı. Yeşil-beyazlı ekip rakibini ise deplasman maçlarında mağlup etti. Geride kalan 4 maçta 15 gol atılırken bu gollerin 7’sini Atiker Konyaspor 8’ini ise Alanyaspor kaydetti. Geçen sezon oynanan maçlarda yeşil-beyazlı ekip evinde 2-0 kaybederken deplasmanda 2-1 kazanmasını bilmişti.

İKİ TAKIM DA HOCA DEĞİŞİKLİĞİ YAPTI

Atiker Konyaspor ve Alanyaspor hoca değişikliğine giden iki takım olarak da göze çarpıyor. Yeşil-beyazlı ekip Rıza Çalımbay’ın yerine Aykut Kocaman’ı getirirken Alanya ekibi ise Mesut Bakkal’ın yerine ise geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor’u ligde tutan Sergen Yalçın’ı göreve getirdi.

Zorlu karşılaşma öncesi Atiker Konyaspor 18 puana sahip olarak 9. sırada yer alırken Alanyaspor ise 15 puanda ve 13. sırada. Yeşil-beyazlı ekip, son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Alanyaspor ise son 5 mücadelede 2 galibiyet, 3 mağlubiyet yaşadı.

Atiker Konyaspor iç sahada oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet yaşadı ve 8 gol atıp 7 gol yedi. Alanyaspor ise deplasmanda yaptığı karşılaşmalarda 1 galibiyet, 5 mağlubiyet elde etti. Alanyaspor, deplasmanda 2 kez ağları sarsarken, 13 kez topu kendi kalesinde gördü. Alanyaspor son maçında evinde Kayserispor’u 5-0 yenerek büyük moral buldu. Konyaspor ise Aykut Kocaman ile çıktığı Galatasaray deplasmanında galibiyeti kaçırarak 1 puana razı oldu.

HURTADO VE SELİM OLMAYACAK

Atiker Konyaspor’da Teknik direktör Aykut Kocaman’ın Alanyaspor karşısına Galatasaray maçı 11’i ile çıkması bekleniyor. Kadroda cezalı oyuncu bulunmazken Hurtado ve Selim Ay, bu maçta da forma giyemeyecek.

HEDEF GALİBİYET

Süper Lig’de üst sıraları hedefleyen yeşil-beyazlı ekip, kalan 4 maçta en az 7 puan toplamayı hedefliyor. Deplasmanda Galatasaray ile berabere kalarak puanını 18’e çıkaran Anadolu Kartalı, ilk yarının kalan haftalarında Alanyaspor, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Akhisarspor ile karşılaşacak.

Aykut Kocaman ile geleceğe umutla bakan ve son maçlardaki etkili futboluyla göz dolduran Atiker Konyaspor’un bu 4 maçta sergileyeceği performans ikinci yarıdaki hedefini de belirleyecek. Temsilcimiz, ilk yarıyı 25 puan ya da üstünde tamamlaması durumunda sezonun ikinci yarısında yeniden Avrupa kupalarına katılma yoluna girecek ve yönünü bu hedefe doğru çevirecek. Aykut Kocaman’ın ekibi özellikle iç sahada oynayacağı Alanyaspor ve Kasımpaşa maçlarında kayıp yaşamak istemiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.