Atiker Konyaspor galibiyeti unuttu

Atiker Konyaspor galibiyeti unuttu

Atiker Konyaspor sezona iyi başlangıç yaptığı ligde son 4 maçtır kazanamıyor. Yeşil-beyazlı ekip son 4 haftada 2 yenilgi iki beraberlik aldı.

Atiker Konyaspor sezona tarihindeki en başarılı başlangıcını yapmasına rağmen son 4 haftada galibiyet alamadı.   İlk 6 haftada müthiş bir performans sergileyerek 11 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip son 4 maçta sadece 2 puan aldı  Konyaspor, Kayserispor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettikten sonra galip gelemedi. Temsilcimiz 7. haftada deplasmanda Göztepe’ye 3-2 mağlup olurken, sonraki haftalarda Beşiktaş ile 2-2, Çaykur Rizespor ile de 1-1 berabere kaldı. Zorlu bir maç trafiğinden geçen Atiker Konyaspor,  son olarak sahasında Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu.

EVİNDE TEK MAÇ KAZANDI

Atiker Konyaspor Bu sezon iç sahada oynadığı 5 maçta sadece tek galibiyet aldı. Sezonun ilk maçında Erzurumspor’u 3-2 yenen yeşil-beyazlı ekip Bursaspor ile 1-1 Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Atiker Konyaspor diğer 2 maçta ise Fenerbahçe ve Başakşehir’e 1-0’lık skorlarla yenildi.  Kartal bu maçlarda 6 gol atıp 7 gol yedi ve 5 puan topladı.    

KARTAL DIŞ SAHADA DAHA İYİ

Geçtiğimiz sezonlarda deplasman kabusu yaşayan Atiker Konyaspor bu sezon geride kalan 5 deplasman maçında başarılı bir performans ortaya koydu. Atiker Konyaspor  bu sezon oynadığı ilk 5 deplasman maçında 8 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip geçen sezon  17 haftalık dış saha maçlarında sadece 2 galibiyet 3 beraberlik alarak 9 puan toplamıştı. Atiker Konyaspor bu sezon ise ilk 5 deplasman maçında 2 beraberlik 2 galibiyet alarak 1 yenilgi alarak  8 puan topladı.  Bu sezon ilk deplasmanına  Antalyaspor karşısında çıkan Atiker Konyaspor bu maçta 3-1 öndeyken, karşılaşmayı 3-3 tamamlamış ve bu zorlu deplasmandan 1 puanla dönmüştü. Yeşil-beyazlı ekip 4. haftada Malatyaspor'u deplasmanda  Milosevic'in attığı golle yenmeyi başarmış ve puanını 8'e çıkarmıştı. Atiker Konyaspor bir başka zorlu deplasman olan Kayserispor karşısında ise Yatabere ve Jonsson’un golleriyle 2-0 kazanmasını bildi ve3 puanın sahibi oldu. Atiker Konyaspor Göztepe deplasmanında ilk yenilgisini alırken son oynadığı deplasman maçında ise Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum